Dobry den je mi 51let a 2roky trpim na šilené návaly, poceni a i v noci,
žadne Sarapisy a Merilin nepomáhaji, tak zkoušim tuhle diskuzi
Klimaterie,navaly poceni,nespavost
Mám 52let a taky mám stejné problémy. Pomáhá mi alternativní medicína EFT úžasná věc. Vynechala jsem kávu. Není vhodná. Beru výrobky z JUSTU EVECAPS a ve zdravé výživě jsem si koupila KOTVIČNIK. Asi 1rok to beru. Cítím se mnohem líp. Nemám ráda chemii.
Mám 52let a taky mám stejné problémy. Pomáhá mi alternativní medicína EFT úžasná věc. Vynechala jsem kávu. Není vhodná. Beru výrobky z JUSTU EVECAPS a ve zdravé výživě jsem si koupila KOTVIČNIK. Asi 1rok to beru. Cítím se mnohem líp. Nemám ráda chemii.
Já jsem v mládí byla docela skeptická k alternativní medicíně. Poté, co jsem chodila kvůli zdravotním problémům od lékaře k lékaři, tak jsem si řekla, že nemůžu nic ztratit. Nakonec jsem litovala, že jsem tam nešla dřív.
Zkusila jsem léčbu pomocí krystalů, na větší detail se podívejte na kristalovapostel. cz. Mají to tam hezky popsané, jak procedury probíhají. Dokonce si tam můžete přečíst i o léčitelce Lence, která pořádá každou středu od 20:30 léčitelství na dálku zdarma na Fb stránce „Sám sobě léčitelem“. Potom jsem byla i párkrát na osobní proceduře.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.