Dobrý večer, mám dotaz postupně vysazuji Valproat(brala jsem nejslabsi ráno a večer, nyní jen večer) protože po něm nabírám a paní doktorka mi ho změnila na Topilex 1 večer 25mg. Ale četla jsem že to je jen antiepileptikum, ale nikoliv na mánii a paniku. Epi. nemám prokázanou a Biston na mě přestal po 4letech zabírat. Je tedy Topilex i na tyto potíže? Popravdě beru ho třetí večer a necítím se nejlépe. Je mi blbě a jsem taková neklidná hlavně svaly. Jsou to vedlejší účinky? Pokud ano, zmizí? Děkuju za zodpovězené dotazy a přeji přijemný večer.
Změna léku
Nejlepší je nebrat žádné léky, léky jen a jen škodí, proto by si každý měl najít lék v přírodě, v bylinkách. Z přírody jsme zrození a jen příroda nám nejlépe pomůže.
Dalibor7.Máte pravdu. Jenže jsem to zkusila a je to k nevydržení,
bolesti sama nezkrotím a bylinky nestačí, ty stačí jen pro zdravé jako
prevence. Musím si hlídat co beru, aby to nebylo proti sobě. Jinak léky
dovedou hodně pomoci.
Na epilepsii se léky musí brát. zrovna tak na vysoký tlak atd. Lin2
ber léky jak ti lékař určil. Je to pro tebe
důležité. Nebrát je životu ohrožující.
@osmašedesátka píše:
Na epilepsii se léky musí brát. zrovna tak na vysoký tlak atd. Lin2![]()
ber léky jak ti lékař určil. Je to pro tebe důležité. Nebrát je životu ohrožující.
já vím, děkuju
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.