Ahoj, doporučíte mi nějaký instantní jídlo na cesty, nebo něco, co se dá rychle ohřát nebo jinak připravit? Chystáme se na fesťák pod stan a potřebujem něco na jídlo s sebou.
Instantní jídlo na cesty
Docela chutné jsou takové ty těstoviny které zalijete jen teplou vodou na
ty festivaly a pokud budeme mít přísun vařící vody tak bych vzala klidně
i čínské polívky festák se s tím zvládnou dá
Ahoj, my jezdíme s manželem každý rok pod stan a kupuju různý
konzervy, ty pak ohřeju na vařiči
a oběd je hotový . Nebo klasicky párky
. Ale spíš chodíme na obědy do restaurace,
instantní jídla si necháváme jen na večeři. Úplně si nedokážu
představit, že bychom je měli jíst celý týden.
@Linda985 píše:
Ahoj, my jezdíme s manželem každý rok pod stan a kupuju různý konzervy, ty pak ohřeju na vařiči a oběd je hotový. Nebo klasicky párky
. Ale spíš chodíme na obědy do restaurace, instantní jídla si necháváme jen na večeři. Úplně si nedokážu představit, že bychom je měli jíst celý týden.
Můžu se zeptat jaký máte vařič? Také už delší dobu nějaký sháním a nevím jaký vybrat. Co jsem se tak díval, tak špatně nevypadají ty plynové, které mají třeba tady https://armik.cz/…ce-ohrivace/ ale nevím no. Jaký máte vy?
Ahoj, jestli ti mohu něco na stanování a takovéto vaření někde na
cestách doporučit, tak je to tato výbava , kterou jsem
si nedávno pořizovala i já. Na tom eshopu mají prakticky nepřekonatelně
suprové ceny a od té doby, co jsem si nakupovala tam, asi už nebudu ani
jinde
Ahoj, mi se nejvíce osvědčila jídla od Hotovek . Mají tam třeba takové klasiky
jako guláš, svíčková atd. Je to hlavně rychle hotové, chutná to dobře
a nedávají tam žádné konzervanty, což je super.
Mám ozkoušený takový kelímky, jsou to špagety, guláš a podobně a stačí to jen zalít horkou vodou, a chuť to má celkem dobrou
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.