Vyplatí se koupit elektrická koloběžka na dojíždění po městě do práce? jak se na tom jezdí? a jak daleko to dojede?
Elektrická koloběžka
Koupil jsem si elektro koloběžku, která má terénní kola, aby mě nezastavila ani žádná díra v chodníku. Velmi důležitá je kapacita baterie a nosnost koloběžky.
Ty terénní kola, jak jsou velká? jak bych potřebovala nějakou koloběžku, kterou bych ideálně potom zvládla vzít do ruky a dát do práce do kanceláře.
Já mám elektrickou koloběžku a nemohu si to vynachválit na cesty do
roboty. Nemusíš stát vb zácpě nebo v autobuse a si v robotu jako dělo.
Jen teď přes zimu je to dost nepraktické, tak
jsem ji musel vyměnit za auto, ale v teplo počasí určitě doporučuji
Podívejte se na stránky obchodu rcobchod. cz, kde se prodává elektrická koloběžka Bongo. Ta má terénní pneumatiky. Můžete s ní bez problému jezdit i za mokrého počasí
Moj bratr si před nedávnem také kupovat elektrickou koloběžku kvůli chození do roboty, protože to je levnější a ekologičtější. Zaleží asi i na typu a ceny, že kolik vydrží. On má Xiamo a říkal, že to má dojezd kolem 20km, ale neni jsem si jistý. Zkus si prohlédnout tuto recenzi na elektrokoloběžky , snad ti to pomůže.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.