Zdravím, doporučíte mi prosím kamennou prodejnu v Praze, kde by měli větší výběr kočárků? Na netu se nemůžu rozhodnout, tak bych se na kočárky chtěla podívat naživo, díky.
Výběr kočárků v Praze
Dobrý den, já jsem loni vybírala kočárek a pár prodejen jsem obešla - za mě můžu asi nejvíc doporučit prodejnu Dětský růžek - mají fakt obrovský výběr. Prodejnu mají na Radlické 9, Praha 5.
Zdravím, taky doporučuji prodejnu Dětský růžek v Praze. Mají určitě
největší výběr v Praze a rozumné ceny, určitě tam zajděte - my jsme
tam taky dobře vybrali Mám od nich i lehátko pro prcka a
autosedačku.
Děkuji za doporučení, hned zítra tam s manželem zajdeme Nějakou představu mám, ale vždycky je
lepší, když se člověk na kočárek podívá naživo
Navíc Dětský růžek mám kousek od práce,
tak jsem ráda.
Dobrý den, narazila jsem na Vaši diskuzi a do prodejny Dětský růžek
jsem dneska s přítelem zašla. Teda - takovej výběr asi nemá žádná
prodejna Trvalo nám to s přítelem dlouho,
ale nakonec jsme se shodli a kočárek a ještě i pár drobností jsme vybrali
Takže moc díky, za mě spokojenost
Ahoj tak třeba tenhle e-shop ale mají i kamenou prodejnu v Praze takže se můžeš podívat jak na internetu tak i v obchodě. Ale samozřejmě jen na ty kočárky co mají naskladněne ale mají tam docela výběr, my už tam máme taky jeden vyhlídli jen čekáme na peníze.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.