Moje zdravotné problémy začali pobolievaním hlavy na jednom mieste, celkovo som sa cítila chorá. Teplotu mám už mesiac okolo 37,1 - 37,4. Aj ráno keď vstanem. Asi tri-štyri dni som mala také, že som sa v noci spotila. Pridala sa k tomu aj stuhnutá šija. Obvodná lekárka mi robila vyšetrenia na toxoplazmózu, mononukleózu, sedimentáciu z krvi, CRP… všetko negatívne. Poslala ma na ORL, kde mi zistili nejaký slabý zápal stredného ucha. To sa preličilo, ale moje bolesti neprestali. Bola som aj na kontrole ORL, ucho je v poriadku. K mojím problémom sa pridali aj závraty - alebo skôr zlá koordinácia v priestore a zlá rovnováha. Na vonok to nejak nevidno, ale ja to cítim, resp. sa mi častejšie stane, že do niekoho niečoho vrazím a pod. Občas mi stŕpne z ničoho nič ruka alebo noha. Ďalej mám problémy s okom, akoby bolo suché, častejšie žmurkám, aj sa mi zdá že horšie vidím. Dokonca mi zistili aj šelest na srdci, ktorý som asi pred rokom ešte nemala. Bola som na EKG a bola mi zistená len tachykardia. V poslednej dobe mám aj trošičku zvýšený tlak. A stále na večer sa tie bolesti v záhlaví stupňujú, ale pociťujem ich aj cez deň… hlavne v oblasti temenných kostí. Nie je to nejaká strašná bolesť, skôr také mravčenie, ale niekedy ma tam viac pichne. A zabudla som, že ma začali bolieť aj zuby, hlavne spodné. O akú chorobu by mohlo ísť podľa týchto príznakov? Jesť mi chutí, v noci sa niekedy budím, ale v celku si aj pospím tých 7-8 hodín. Ďakujem za každú odpoveď.
Bolest hlavy v jednom místě
Prošla jste toho plno,ale nikde nevidím vyšetření na neurologii.Rengen páteře popřípadě CT krční páteře.Objednejte se co nejdříve,to co popisujete vypadá opravdu na problémy s krční páteří.Buď výrůstky ,nebo zůžený míšní kanál nebo jen blokáda.Ale ta bolí nejvíc.Zatím to chce suchá teplo,vyhnout se průvanu,a možná ,že by to napravila i pořádná masérka.Ale s tou počkejte po vyšetření.Při spaní si stočte jeden polštář do ruličky a podložte si jím krk,pokud nemáte zdravotní.Dobré spaní je jen z podloženým krkem a ne na břiše.A nebojte ,podle mně neurolog pomůže.A pokud napíše obstřiky,bude zase líp.Dejte mi vědět,jak jste dopadla.Můžete na soukromou nebo na tuto stránku.
Ďakujem Vám za vašu odpoveď. Zabudla som ale napísať že na neurologickom vyšetrení som bola tiež. Tam mi, ale nič nezistili. Chrbtica je vraj v poriadku. Aj keď je pravdou, že ma neposlali na CT ani RTG chrbtice. Rozmýšľam, že sa objednám k inému neurológovi.
Uděláte dobře.Na rengenu se uvidí,zda nemáte výrůstky a CT zda není zůžený míšní kanál.Poradím Vám test jak zjistíte ,že se jedná o krční páteř.Palec u nohy odtahněte prsty jedné ruky od ostatních prstů,jakoby do stravy a prstem druhé ruky zatlačte pevně na místech kolem kloubu na venkovní straně,pokud to zabolí,jedná se s jistotou 99% o krční páteř.Pokud bych to dělala já tak i podle místa řeknu,který obratel ale to vám těžko budu po PC vysvětlovat.Pokud to bude bolet tak si každý večer pořádně promasírujte oba palce a Místa která tam bolí a ošetřete je mastí nebo gelem jako záhlaví.Pokud tato zkouška bude pozitivní můžete si ještě prsty pořádne každý den promasírovat obě uši.Já vím,nohy a uši a Vás bolí hlava,ale prosím věřte mi,uleví Vám to.Na vysvětlení proč,tu není prostor,ale zkuste to.
Teda neviem či som to skúšala na dobrom mieste, ale trocha to zabolelo a stŕpla mi na chvíľu z toho celá chrbtica. Ale nebolelo to nejako veľmi a inak to bolestivé nemám, tak neviem. Mohli by ste mi to podrobnejšie napísať kde to mám stlačiť?
S obšírným vysvětlením jsem přešla na Vaší soukromou stránku.Zde jen podotýkám,já radím a na Vás je zda rady příjmete nebo ne.U mně nikdo nic nemusí.Každý musí jen jednu jedinou věc.Odejít kdyžnastane jeho čas.Ale jinak má každý právo svobodné volby a to znamená mohu,chci nebo nechci .To jen na okraj
Dělal Vám lékař i testy na boreliózu? Podle příznaků, které popisujete, by to mohla být.
Pokud zadavatelka byla u lékaře ,tak v těchto případech(co já vím)je test mezi prvními.Pokud hledá radu nejprve tady,můžete mít pravdu,ale mohu Vám vyjmenovat 1O dalších nemocí,které mají stejný příznak.
Doktore,nechte si špičkování a vybalte diagnozu.Kdyby jste vždycky četl celou stránku tak skoro deset jsem jich už napsala.Ale Vy vždycky čtete jen poslední větu posledního příspěvku.Tak nahrajte něco.Ale my už jsme jinde.Zadání je z 2O.3.A my dvě už pracujem na soukromé stránce.Jo jo,kdo pozdě chodí.....
Tak zkrácená verze,Bolest hlavy v jednom místě všechna vyšetření co
se dá udělána a nic moc.Tak už vypalte diagnozu,nebo mám poprosit?
teda nic moc příznaky…zatím to vypadá jen na obyčejnou bolest hlavy,
kterou má kde kdo…
ta bolest je kde? (a prosím hlava široký pojem)…
při čem bolí, jaká intenzivita a charakter bolesti…
Já bych řekla krční páteř.Boles je v záhlaví podle zadavatelky,ráno je ztuhlá,Teplota 37,1.V noci se potí.Věk neznámý.Páteř nebo menopauza.Co vy na to?
dalbá přihrávka…menopausa pochybuju, projevila by se více příznakama, která by zde paní uvedla…C-páteř, možná, pokud skusíte otočit hlavou ze strany na stranuu formou půlměsíce a vážně to zvládnete, tak to od páteře nebude…co takle bábino aneurisma nebo ,,něco,, tlačící na centrum rovnováhy v uchu…třeba i něco na zadní lalok mozku čili na glandula pituitaria neboli hypofýza…neboli podvěsek mozkový…CHCE TO NEURO VYŠETŘENÍ!!! NEBO ONKOLOGII…
Jo aneurysma mně napadlo,,napadlo mně i EEG.Ale chtěla jsem to potvrdit od Vás.Vy děláte diagnozu.Já můžu poradit co dál,až mi řeknete s čím mám tu čest.
Bojim sa, mam bolest hlavy a krku asi3/4 roka, najskor to bola bolest hlavy v okoli spanku, potom sem tam ma pobolieval krk, a teraz ma hrdlo boli skoro stale ako pri angine, a na temene v zahlavy mam pocit tlaku a som z toho dost nervozny, nemozem sa sustredit ani v praci, telo chce ale hlava nepusti, brzdi ma to v kariere, pracujem ako kuchar v angl.,mam 39 r.,a som fit, len toto ma trapi a bojim sa vysetrenia
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.