Dobry den mam prasklou cistu ktera by mela odchazet ale me telo asi stavkuje a nikde nic bojim se zakroku a nemuzu si dovolit nejit vic jak den 2 do prace poradte…boli to? muzu jit pak hned do prace?
Cysta na vaječníku
Dobry den chtěla jsem se zeptat, dneska mi doktor našel cystu na vaječníku je velká 54mm a úterý bych měla nastoupit do nemocníce na operací. Za jak dlouho bych mohla přijít do jiného stavu…
Dobry den včera jsem se dozvěděla že se stým marodi 1 až 2 měsíce. Mě hrozí taky operace cysty ale včera jsem to dostala tak snad to prasklo. Jinak držím palce.
Dobrý den,
minulý měsíc mi našli cystu 7cm*4cm, hned si mě nechali v nemocnici
s tím, že půjdu na operaci, což jsem odmítla. Jela jsem domů po cestě
jsem se zastavila pro jaterní čaj, B1 a koupila ještě gynex, po týdnu se mi
cysta o 1cm zmenšila, následující týden ještě o 1cm a za čtrnáct dní
po folikulární cystě ani památky, vstřebala se, doktor dnes nevěřícně
kroutil hlavou. Těžko říct co s toho mi pomohlo, ale cysta je pryč, tak
pokud někomu mé zkušenosti pomohou…
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat za jak dlouho by mi mohla přijít menses? mám cystu na
vaječníku 5×5cm a menses už nemám 6 dní jsem z toho docela nervozní…na gynekologii
mám jít až ve středu…předem děkuji za odpovědi
Dobrý den prosím mám cystu na vaječníků 3cm menstruaci nemám jsem tzv. Umělém přechodu v roce 2000 my byla odebrán děloha je cysta pro mě nebezpečná děkuji Renata
Dobrý den prosím mám cystu na vaječníků 3cm menstruaci nemám jsem tzv. Umělém přechodu v roce 2000 my byla odebrán děloha je cysta pro mě nebezpečná děkuji Renata
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.