Dobrý den, prosím nevíte, jak moc bolí porod císařským řezem? dalo by se to po něm vydržet bez prášků od bolesti?
Císařský řez
Tak já mám za sebou porod císařským řezem a myslím si, že bez prášků od bolesti bych to potom fakt nevydržela…
Holky pokud máte problém s braním prášků od bolesti, tak já když jsem byla na císaři, tak jsem si zaplatila v lékárně pumpičku, kterou vám po operaci nasadí na tři dny, z pumpičky vede katetr, který vede analgetikum přímo do rány a nemusíte tak brát prášky od bolesti, působí to jen lokálně. Stačí když si to v lékárně objednáte, kde zaplatíte 4 tisíce korun a lékárna to doručí přímo do nemocnice, kde na císaře jdete.
Tak to je super, to za ty 4 tisíce určitě stojí… jestli mi to nebude ovlivňovat zbytečně celé tělo, tak to si to objednám.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.