Chtěla bych se zbavit vrásek, ale váhám jesli je lepší si nechat udělat mezonitě nebo si nechat aplikovat botox. Má tu s tím některá zkušenost?
Botox nebo mezonitě
No těžko říct, já jako naprostý lajk bych si domluvila konzultaci, kde bych chtěla vědět, jaký je v tom rozdíl a co je přímo pro mě vhodné
Mamka chodí tady na ty procedury do Amaryllis centra je tam moc spokojená, stará se o ní vždycky paní doktorka Takácsová a nemůže si ji vynachválit.
Pokud už vrásky máš a chceš se jich zbavit tak určitě né botoxem. Ten tě toho nezbaví, ale spíš tomu předejde. S botoxem jsem začala ve 35ti na yes visage. Svoji pleť mám docela mastnou, takže se mi vrásky udělaly trochu později. Vím, že se vrásky ještě vyplňují kyselinou hyaluronovou, ale to už tak do detailu neznám.
Jak píše Andula, botox je dobrý, ale… V tomto případě bych volila
mezonitě, chystám se na ně v lednu, poměrně dost jsem si o tom načetla a
je to věc, která je napořád a akorát se postupem času poupravuje. Dívala
jsem se, že se tomu věnuje paní doktorka Takácsová, která je na to
profík, takže jsem se k ní objednala, takže jsem docela zvědavá, jak budu
po aplikaci vypadat
Také uvažuji zda si nechat odstranit vrásky kolem očí botoxem. Má někdo zkušenost se solidní klinikou nejlépe v Praze?
Já jsem za mezonitě. Mamka si je nechala aplikovat a ten výsledek je neuvěřitelný! Šla na doporučení do zmiňovaného amaryllis centra, kde se jí věnovala paní doktorka Takácsová.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.