Dobrý den, chtěla bych se zeptat, na bolest zápěstí 5 dnů mě zápestí bolí a potom mám měsíc klid, akorád už se to opakuje tak kolem půl roku, a nevím si rady. Byla bych ráda za jakoukoliv pomoc:)
Bolest zápěstí/zánět?
Těžko říct, z čeho to může být, ale můj manžel měl stejný problém. Několik let ho bolelo zápěstí, občas to bylo lepší, občas horší, až se konečně odhodlal jít k doktorovi a zjistili mu artrozu zápěstí (ve 40 letech). Musel jít na operaci a mohl si vybrat buď protézu nebo zpevnění železem. Nechal si tam dát železo, s tím, že zápěstím už nikdy nepohne. Já si myslím, že to nechal zajít moc daleko, že kdyby šel k doktorovi hned, tak to nemuselo tak dopadnout. Tím nechci strašit, jen bych radila jít k doktorovi, ať udělá rentgen, nepodceňovat to. Taky to může být „jen“ syndrom karpálního tunelu, ten se dá spravit jednoduchou operací.
Dobrý den už asi týden mně bolí na pravé ruce zápestí ale předním jenom občas dnes to trvá celí den když není ruka v klidu nejsem po nějakym urazu. Muže te mi prosím poradit Dekuji.
Zeptám se.Ta bolest je jen v zápěstí, nebo je ruka celkově slabší, bolest se táhne až k lokti a trnou i prsty té ruky?
Dobrý den,
prosím o radu. Mám 14 denní miminko a zánet slach na pravé ruce.
Mužete mi prosím poradit comohu uzívat. Zánet se objevil znovu když jsem
začla kojit.
Začala me bolet i kost u nohy u palce..u prvního dítete jsem to mela
také, ale pozdeji v kojení nyní již ted.
Moc děkuji za radu
Můžete to posat víc, kde přesně a jak Vás to bolí? Jak jste došla k tomu, že jde o zánět šlach?
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.