Dobrý večer, potřebovala bych od Vás poradit - 4roky mě trápí bolest
v bederní části zad - léčba byla nejdříve léky proti bolesti, pak
rehabilitace. Posledních pár měsíců denně cvičím na protažení zad.
Nedávno se mi bolest znovu objevila, dostala jsem nové léky, bolest se
zmírnila, ale pořád tam je . Po ránu mám ztuhlé svaly, nemůžu pomalu
ani chodit. Doktor mi akorát řekl, že mám cvičit - to ale nepomáhá. . .
Nemáte někdo radu, abych mohla normálně fungovat? . . . Mám malé dítě, a
s touhle bolestí se to fakt nedá. . .
Bolest zad a tuhé svaly
Ahoj.
S tímhle Ti nikdo neporadí jen tak od klávesnice. Příčin může být
několik a podle toho se VŽDY odvíjí „léčba“!!! Škoda, že nevím
odkud jsi. Několik měsíců jsem byl studentem u jednoho asijského maséra
(lékaře), který žije v Olomouci. Pokud by jsi chtěla kontakt, mohu zaslat
telefonní číslo i s adresou, ale i když pracuje od 5:00 do 19:00 každý
den včetně víkendu, objedná si tě nejdříve za tři měsíce. A věř mi,
za tu jednu cestu do Olomouce to bude stát za to…
Mám velmi dobrou zkušenost s jednou neuropatkou. Napište mi svůj e-mail, dám Vám kontakt na její www stránky, objedná Vás cca do 14 dnů. d.š.
Ahoj Vronnie,
takových lidí jako Vy je celá řada - mám s tím s kolegou za poslední
3 roky spoustu zkušeností. Více o tomto typu problémů píšu v této
části tohoto diskuzního fóra: http://diskuse.vitalion.cz/…v-krizi-704/
Příspěvek je to druhý odshora, označen jako LiborB. Pokud chcete více informací, pošlete mi soukromou zprávu, já Vám pošlu užitečné odkazy.
Zdraví Libor
Já jsem seděl neustále v kanceláři a záda mě bolívala dost. pomohla mi až nová zdravotní židle Sedoo a to již po pár dnech sezení.
Na ztuhlost svalů a bolavá záda výborně funguje pořádná kvalitní
židle! Já mohu doporučit Sedoo, kterou máme teď v kanceláři v práci
všichni a nemůžeme si její účinky vynachválit
Dobrý den, já bych šla rozhodně k doktorovi a nebrala nějaké léky zbytečně. Možná by mohl pomoct ještě nějaký gel proti bolesti, například aulin gel.
Dobrý den.
Mě osobně na bolest a ztuhlé svaly hodně pomáhají kinesilogické
pásky.
Pár dní jsem je měl nalepeny na zádech a úleva byla hodně velká. Žadné
prášky na bolest, ale jen ty pásky. Vyzkoušel jsem značku epostape.cz a byl
jsem spokojen.Mohu jen doporučit
Ahoj, já používám na bolest svalů a zad balsám z bylin. Případně
více zašlu mejlem.
Help04@seznam.cz
Pokud nechcete polykat soustavně Ibalgin a máte trpělivost, výborný je Úlevovník a magnetická poduška. Ovšem není to jako když si vezmete tabletku a ta hned zabere. Mám je na doporučení kamarádky a ta mi říkala to samé. Chce na to takhle pohlížet. Ale podle mě to odstraní příčinu, ne jen projev.
@Jana089 píše:
Pokud nechcete polykat soustavně Ibalgin a máte trpělivost, výborný je Úlevovník a magnetická poduška. Ovšem není to jako když si vezmete tabletku a ta hned zabere. Mám je na doporučení kamarádky a ta mi říkala to samé. Chce na to takhle pohlížet. Ale podle mě to odstraní příčinu, ne jen projev.
A co to je úlevovník??
Nejlepší balsam na bolest zad je Herbal Balsam od MedikoBio, na doporučení jsem ho vyzkoušela od kamarádky (ona je profesionální cyklistka, používá ho na klouby) já používám ho více než 2 roky a nemohu na něj dopustit, jsem moc vděčná za to jak funguje. A zaslechla jsem že se jedná o českou rodinou firmu. Pro ty co chtějí taky vyzkoušet, zasílám odkaz na jejich stránky: https://medikobio.com/herbal-balsam/
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.