Už po několikáté se mi ve stolici objevily zřetelné neprůhledné pravidelné bílé„kuličky“ velké cca 1 mm. Vždy zmizí třeba na 2 týdny a pak znovu. Může někdo poradit, o co jde? Zatím bych se s tím nerada vydala k lékaři.
Vajíčka ve stolici
Dobrý den, lékaře navštivte, neboť jde s největší pravděpodobností o nějaké „potvory“ typu roup, hlíst a tak podobně. V lékárně se bez předpisu na odčervení těžko něco shání. Rozhodně se nestyďte, protože to není nic až tak neobvyklého. Potom ty následky neléčeného cizopasníka nestojí za to, neboť můžete nakazit i blízké. M.
Dobrý den, zkusila bych Pyrvinium…většinou se používá u dětí - na dětský roup, a to by bylo, aby to nepomohlo dospělému - přeci víme co děti dokáží všechno hamat…A za druhé dodržovala bych hygienu jak rukou(zkuste antibakteriální mýdlo) tak úst 2krát denně tak i intimních míst a to především konečníku…A pokud to nezabere alou k doktorovi…Nebojte viděl i horší věci a věřte mi, že se to s Vašim problémem srovnat nedá…Držím pěsti ať vše dobře dopadne a já vím že dopadne a ještě jukněte sem na informace o léku http://leky.vitalion.cz/pyrvinium/
Mějte se hodně zdravíčka
Dobrý den, právě jsem tento problém hledala na internetu, taky jsem je našla ve stolici, přesně podle vašeho popisu a jak jsem tak hledala, tak jsem zjistila, že to může být taky z léků. Pokud užíváte nějaké léky s postupným uvolňováním, tzn., že jsou to kapsle s malými kuličkami uvnitř, tak to může být zbytek léku, který se nestrávil. Já teď momentálně jím celaskon s postupným uvolňováním a pokud si jej zapomenu vzít, tak to ve stolici nemám, je to prostě jen zbytek léku, takže se nebojte a zkuste si to vysledovat, odpověď je sice po delší době, ale i tak doufám, že to někomu pomůže, že se hned nemusí bát, že má v sobě nějakou havěť!
Dobrý den, já Vám děkuji. Mám totiž už dva dny bolesti břicha a teď i silný průjem a ve stolici ony malé bílé kuličky. Váš příspěvek mne potěšil. Ten průjem mam po užívání antibiotik a ty kuličky jsou asi opravdu z Celaskonu…ten užívám totiž již několik dní také. Tak jsem už klidnější. Hezký den.
Kam tu stolici ukládáte,abyste si jí mohla prohlédnout,to mě nikdy nenapadlo si to prohlížet,nemůžou to být oříšky?
Čauky, tak mě také postihl roup, ale bohužel jej mám již v močové trubice. Nevím zda si mám skočit k doktoru na ulorogii, či na gynekologii. Můžete mi poradit. Děkuji
Dobrý den. Tak jak popisujete, tak přesně takové kuličky se nachází ve stolici. Mám docela hrůzu protože vím že to tak je asi 2/3 týdny, a ještě k tomu to co jsem četl všude možně po internetu. Zachraňuje mě pocit že to může být z (tablet) pangaminu (pivní kvasinky) anebo oříšky či popcorn ale to pochybuji. Jak jste dopadli vy? co to nakonec bylo? Děkuji a přeji klid za těchto časů!
Dobrý den nevíte někdo co je to za bílé kuličky cca 10mm. léky neberu
popcorn jsem dlouho neměl a oříšky nejím Poraďte prosím
Dobrý den, zkuste wurmex, je to na odčervení a proti parazitům v těle.
Celkově to detoxikuje organismus. Mi to dost pomohlo a cítím se lépe
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.