V poslední době se mi párkrát stalo, že se mi povedlo vykašlat malé bílé zapáchajíci kuličky. O co se může jednat?
Vykašlávání - bílé kousky
ASI TO NENÍ NIC VÁŽNÉHO JÁ MĚLA TAKY TAKOVÝ PROBLÉM.SAMO TO ODEZNĚLO.AKORÁT JSEM ALERGIK TAK MOŽNÁ TO SOUVISÍ Z ALERGIÍ.
Tuto zkušenost mám také a dle mého se jedná o uvolněný hnis, protože mě toto potkává vždy tak 3 dny poté, co mě přestane bolet v krku či nosohltanu. Mám tento problém zhruba 15 let několikrát do roka, ale podle lékaře jsem naprosto fit, tak tomu nepřikládám žádnou váhu. Ale je to jen můj názor.
Ja jsem mnela stejny problem jako dite, v mem pripade jsem sama videla , ze se ty kousky tvorily v mandlich , nechala jsem si je vytrhnout a od te doby je klid.
Dobrý den. Kdysi, v dětství, se mi dělali za zanícenými mandlemi takové zapáchající bílé kousky asi ze zbytků potravy. Někdy jsem je vykašlala, někdy jsem je vyškrábla prstem. Nechte si prohlédnout ústní dutinu a nezapomeňte na ORL.
To poukazuje na premnoženú kvasinku Candida albicans v tráviacom trakte. Tu neostáva nič iné iba zrovnať candidu do normálu protikvasinkovou dietou.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.