Dobrý den, je normální že mi to po chlastu špatně stojí?
Alkohol a sex
Tak to je opravdu naprosto normální,, ten můj s tím mám problém taky, když prostě někde jdeme a večer chce, tak nepije, protože když pil, tak jsem se mohla snažit jak jsem chtěla a nic, a za normální situace stačí jen naznačit, a už je v pozoru.
S tím jsem taky měl problém a podařilo se mi ho vyřešit pomocí gelu Runner, který prostě nosím pořád u sebe, zabere do 20 minut a užiju si pak lepší sex než normálně… kupuji ho z eshopu supererekce.com
Tak nepij, když ti to vadí a je to. Musíš si vybrat, co je pro tebe důležitější. Manžel naštěstí žádný problém nemá. Je pravda, že moc nepije. Tvrdý alkohol nepijeme vůbec, ale máme rádi růžová vína z https://www.1er.cz/…/ruzova-vina , ale nikdy spolu nevypijeme více jak láhev za večer.
Dobrý den, zkoušel jste někdo prášky nebo něco jiného pro lepší sex? pro nabuzení? existuje něco, co by fungovala na chlapa i na mě?
Dělají se afrodiziaka pro páry, já jsem to s přítelem také zkoušela, a bylo to opravdu něco jiného, hodně nás to rozpálilo oba.
Mrkni se do sekce afrodiziaka pro pány a dámy na eshopu e-kondomy. cz, klidně se nebojte objednat si to domů, na zásilce nikdo nepozná, že se jedná o zásilku ze sex shopu.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.