Dobrý den, prosím máte někdo zkušenosti s výplachem očí u kočky? Jak a čím to udělat?
Výplachem očí u kočky
Já jsem si na to na naši kočku koupila přípravek pro výplach očí pro všechna zvířata, je to velice jednoduché a pomohlo ji to od pálení očí.
Kupujete pro své kočky speciální vitamíny? nebo si myslíte, že jim stačí to co přijmou ve stravě?
Začala jsem pro kočku kupovat speciální vitamíny v pastě, který ji hlavně pomáhá s trávením. Celkově má ale teď mnohem více energie a je taková hravější.
Pokud by jste ji chtěla pro kočku také vyzkoušet, tak si přes vyhledávač najděte pastu Brit Care Cat Paste, kterou koupíte ve kterémkoliv obchodě, kde prodávají krmiva pro zvířata. Je to pasta, která obsahuje vlákninu a vitamíny. Je to doplněk stravy, není to lék. Hodně to kočce chutná
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.