dobrý den, byla jsem upozorněna, že je naprosto nevhodné jíst v době kojení čokoládu. Co je na tom pravdy? Je opravdu čokoláda v době kojení nebezpečná pro miminko? Je to další pověra nebo na tom něco bude?
Čokoláda v době kojení
já mám tuto informaci od sestřiček v porodnici. špatně se mi odolová, tak si čokoládu dopřávám. Žádné potíže nemáme.
Tak čokoláda v době kojení je nevhodná proto, že je to silný alergen. Dítě může dostat vyrážku. Můj syn je na to citlivý, ale co mu nevadí, tak jogurtová čokoláda milka, tu si dám klidně celou a neosype se. Jinak pokaždé…
Ahoj, to se nedá obecně říci. Musíš to zkusit a uvidíš, jestli to dítě zvládne, nebo ne. Pokud mu to bude vadit, osype se třeba, nebo ho bude bolet bříško, pak je dobré s takovým jídlem přestat. Já jsem ráda, že dceři čokoláda nevadila, což byla jediná klika, protože máme prodejnu čokolády, takže snad není den, kdy bych ji neměla a obzvlášť teď, když máme vlastní stroj na čokoládu z Cesk.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.