dobrý den všem, tuto diskuzi zakládám, protože se s vámi chci podělit o svou skvělou zkušenost s homeopatiky. Můj syn byl silný alergik, jeho alergie se projevovali hlavně na jaře, kdy se začaly objevovat pyly..na alergologii nám byly předepsány léky na potlačení rýmy a dalších projevů alergie, avšak samotnou alergii neřešily (pouze tlumily). Svěřila jsem se kamarádce, že nechci své dítě neustále cpát chemií, tak mi poradila, ať zajdu k homeopatikovi. A udělala jsem dobře, když jsem ji poslechla. Návštěva homeopatika nám velmi pomohla. tak se vás ptám: pomohla homeopatie i vám a jak?
Alergie a homeopatie
dobrý den, alergie trápí celou naší rodinu, také už nás nebaví ládovat se prášky. Můžete mi doporučit nějakého léčitele?
Ahoj,
vím, že asi toto téma nebude možná moc aktuální, ale přece jenom jsem se
rozhodl vložit svůj tip do tohoto tipicku. Léčitele znám takže pokud bych
chtěl tip a jsi z Brna není problém. Když tak napiš na email.
Ahoj
homeopatie mi také hodně pomohla a to již několikrát
hlavně na akutní stavy průjmu v cizině i u nás. A také na zánět
moč. měchýře a ještě na spoustu dalších věcí nemůžu si ji
vynachválit.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.