Dobrý den, prosím máte u někdo zkušenosti se zraněním páteře? Po úrazu? Manžel boural na motorce, má nějaké zlomené obratle, a doktor říkal, že bude delší čas na vozíku, chtěla bych, aby co nejrychleji chodil, poradíte mi prosím, jak s ním co nejefektivněji cvičit?
Zranění páteře
Tohle bych asi nechala na doktorech, oni určitě poradí, co máte dělat, u nás to tak bylo, když jsem si vezla domů syna, také po nehodě na motorce… cvičila jsem s ním poctivě každý den, jezdilo se na rehabilitace, ale co mu nejvíce pomohlo, tak přístroj lokomat, který simuloval chůzi.
Jezdila jsem s ním do Prahy na soukromou kliniku, je to jediný přístroj v Čr, podívejte se na web neuroaxon, najdete tam veškeré informace.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.