Dobrý den, máme v plánu otevřít si eshop na platformě k pronájmu.
Zajímali by mě vaše zkušenosti, tj. zkušenosti těch, kteří už online
podnikají a mají odzkoušeno vícero platforem. Díík
Zkušenosti s online eshopem
Specifikuj co od platformy očekáváš, co chceš prodávat, jak propracovaný markeitng jdeš dělat, plány do budoucna a pod a pak ti možná někdo znalý odpoví.
Jsem nevěděl, že dá už dnes pronájmout i eshop, jsem zvědavý na
vývoj témata, rád se dozvím něco nového
@PPPPPPP7X píše:
Jsem nevěděl, že dá už dnes pronájmout i eshop, jsem zvědavý na vývoj témata, rád se dozvím něco nového
Dnes si můžeš pronajímat už i zajímavější věci než eshop
@mercedesbenz píše:
Dnes si můžeš pronajímat už i zajímavější věci než eshop
Ten smajlík ve mně evokuje mnohé věci
Hledáme nenáročné řešení s moderním designem pro umístění cca 140 produktů, je potřeba mít responzivní design, vyskakovací chat, pop uk okno na sběr emailů a nejlepší napojení na online platební bránu. Zbytek bereme jako samozřejmost. Hledáme řešení jiné než Shoptet, jelikož nám ceny přijdou prostřelené a víme, že jsou zde i lepší řešení za přijatelnější ceny.
@Pavel9111984 píše:
Není lepší si eshop dát udělat programátorovi a zaplatit tak pouze jednou?
Určitě je lepší na začátek náklady zkracovat jako navyšovat…
Oba eshopy patří funkcemi k základním řešením. Ze zmíněných by jsem na základě zkušeností volil eshop-rychle.
Doporučíte mi prosím nějakou fakt akční a strašidelnou únikovku pro přítele a jeho kámoše k narozeninám? Moc se v tom nevyznám, chtěla bych mu udělat překvapení.
My jsme kupovali už asi 3× únikovku přes Adrop. Mají tam velký výběr, myslím, že si tam vybere každý.
Děkuji, už jsem asi vybrala. Koukaly jsme na to se segrou a vybraly jsme. Doufám, že budou kluci spokojení.
Také jsem si nedávno otevírala nový eshop. Vše šlo docela dost hladce,
dokud nepřišlo na to, že si musím nastavit kvalitně SEO, aby mi tam také
někdo chodil a také ty texty nemohu vymyslet jen tak sama. Naštěstí to za
mne vyřešila jedna šikovná paní z kvalitneseo a eshop mi běží
Odkaz sem záměrně dávat nebudu, abych
nedělala nechtěnou reklamu.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.