Má tady někdo zkušenost s používáním retinolů? Zpozorovali jste po nějaké době rozdíl? Zajímalo by mě to hlavně jestli to má vliv na vrásky.
Zkušenost s retinoly
Na retinol jsem se nechala přemlouvit asi rok zpátky a bylo to to nejlepší, co jsem mohla udělat. Měla jsem problémy se seboroickou dermatitidou a retinol mi dal pleť dopořádku. Nebylo to hned, ale po měsíci jsem viděla zlepšení a cca po 3 měsích jsem začala pozorovat, že se mi zjemnily rýhy na čele a v okolí očí. Takže na vrásky rozhodně efekt má, protože pleť mám hezky vyplou.
Jedno to úplně není, protože čím silnější koncentrace, tím lepší. Já mám 1% a s tím jsem teda nad míru spokojená. Nechám ti tady na něj odkaz https://www.nakupzdrave.cz/retinol-krasa/
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.