Máte za sebou někdo prodej bytu v Praze? dokázal by mi někdo poradit, jak prodat rychle a co nejvýhodněji?
Zkušenost s prodejem bytu v Praze
Pokud zvažujete prodej bytu nebo domu, a chcete ho prodat opravdu rychle, tak doporučuji prodávat s realitní kanceláří. Já jsem v Praze spolupracovala při prodeji s realitní kanceláří, která mi našla kupce za 14 dnů. Takže to proběhlo vše velice rychle.
Domluvila jsem se nakonec na spolupráci při prodeji s realitní kanceláří edox reality z Prahy. Podívejte se na jejich stránky, kde najdete podmínky prodeje s touto realitní kanceláří, ale také kontakt.
No pokud chcete prodávat teď tak rozhodně s realitní kanceláří, při fungování dnešních úřadů by vám to trvalo věčnost když člověk ani teoreticky neví kde začít a kde zatlačit a realitky i v téhle době fungují https://www.estav.cz/…-neovlivnila chce to jen vybrat nějakou co bude schopná to splnit v nejkratším čase když na tom trváte.
Já jsem poprvé investovala do bytu minulý rok. 7 měsíců rozhodování, brouzdání po internetu, návštěvy realitních makléřů, hodiny a hodiny vyčkávání ovšem přinesly ovoce. Hodně mi u rozhodování pomohl i web investitura
Jestli vám tedy mohu doporučit něco, co vám zvýši cenu na bytě, je to
určitě rekonstrukce a nějaký facelift celého bytu. Nám s tím pomohla
firma http://pwinterier.cz a opravdu je to
něco, co navýší cenu bytu nebo domu o několikanásobnou cenu, než jste
měli původně představu
Ahojte, já jsem se do Prahy stěhovala nedávno a jedinou zkušenost jakou s bydlením, respektive začínáním bydlet v Praze mám, je pouze s webem bezrealitky. Takže s tímto Vám moc neporadím. Ale s čím Vám mohu poradit, to je půjčovna dodávek. online, kterou jsme využili my a zvládli jsme se tak přestěhovat daleko levněji, než kdyby to bylo přes stěhovací firmu.
Zkušenost s prodejem bytu tedy moc velkou nemám, ale jediné co vím od
mého táty je to, že je potřeba před takovým prodejem potřeba udělat
pořádná rekonstrukce, aby byt nebo dům nabral trochu na ceně. Třeba táta
prý udělal rekonstrukci a izolaci jeho plochých střech na domě (tuším,
že to dělala firma http://plocha-strecha.cz ) a cena se prý
několikanásobně zvýšila Tak nevím, pouze radím.
Ahoj, zkušenost s prodejem z bytu nás teprve čeká, takže dám vědět
po tom, až se nám ho podaří prodat. Nicméně teď jsme na tom bytě
řešili takovou prekérku s odpadem… Nicméně to nám s tím docela dost
dobře poradil a pomohl jeden instalatér , kterého jsme
si našli na internetu. Určitě na něj mrkněte
Takovouto zkušenost budeme mít za sebou teprve až za pár měsíců. Teď
jsme ve fázi, kdy připravujeme náš dům na prodej a probíhá rozsáhlou
rekonstrukcí. Zatím jsme se tedy stihli postarat o to, že jsme vyměnili
starou střešní krytinu za plechovou
střešní krytinu
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.