Proti kvasinkové infekci zkuste léčbu živou a mrtvou vodou.
Já a mnoho znamých v okolí to používáme s dobrými výsledky
i v jiných zdravotních problémech.
Já jsem trpíval často nachlazením, pálením žáhou, nevolnostmi a
zvracením, bolením hlavy a to prakticky vice jak rok neznám.
Základem je živá voda, která se vyrobí elektrolízou z vodovodní vody a
má vysoké ph=11./měřeno digitalním měřidlem/
Ta se popíjí asi 4 dcl denně/ale i třeba 1l/ a upravujě Vaše ph
k neutrální hranici6-7Ph.Tady je vše diky naší době silně překyselené
a z toho plyne spousta nemocí, včetně onkologický onemocnění.
Pokud se k ní přiblížíte, Vaše tělo se stane pro různé bakterie
nehostitelským, nemají zde kyselé prostředí a podmínky k životu. je to
podobné, jakoby veš chtěla žít na plešaté hlavě.
Mrtvá voda je druhý produkt, který vzniká při elektrolýze a ten má naopak
velmi nízké PH=2-2,4.Je to žlutá kyselá kapalina, protimikrobiální
látka, která léčí všechny povrchové rány, popáleniny bez plyskýřů,
paradentozu tzn., že se může kloktat a léčí až několikrát rychleji,
něž třeba peroxid vodíku, alkoholy apod.Je rychlejší z důvodu
nenaleptání tkáně.
Jedna moje spolupracovnice se si udělala dlouhý asi škrabanec na ruce a
chtěla tu mrtvou vodu vyzkoušet. Asi za dva dny za mnou přišla a radostně
mě ukazovala ruku, že je to perfektní a zranění je pryč. Trochu jsem byl
z toho vedle, protože ja viděl na té ruce poranění nezhojené a tak jsem
to nechápal.
Ona mně ale ujistila, že půlka toho poranění je zhojená a toto co vidím
nezhojené, tak tam tu vodu nepoužila proto, aby se o její zázračnosti
přesvědčila jaký je v tom rozdíl.
Takže celá firma používá v lednici mrtvou vodu i třeba na oči, když
svědí, palí, anebo když bolí v krku, popaleniny/pracuji jako
svářeč/.Některým dávám i živou vodu a někteří si ji začali
vyrábět i sami.Doma živou vodu zase užívá celá rodina, včetně mé
ženy, která byla nejdelší nevěřící Tomáš. Švagrová se pitim živé
vody zbavila letité zácpy a je pravidelným odběratelem. Mrtvá voda je
výborná i na ruzné opary, svědění, proti zapachu z úst na podpaží
i intimní partie, na oči atd.
Návod na výrobu včetně fotografií mohu poslat na email pokud bude někdo
chtít
Po výrobě a filtraci, která se děje odstátím, slétim a vyfiltrováním
přes kávovarné filtry se budete divit, co je v pitné vodě za maras!!!
Živá a mrtvá voda
Dobrý den,
velmi bych stála o zaslání návodu+fota na výrobu. Děkuji a přeji
hezký den
DOBRY DEN, ČETLA JSEM O TÉ ŽIVÉ A MRTVÉ VODE, DOST MĚ TO ZAUJALO. MŮŽETE MI S DĚLIT JAK SE DĚLÁ ŽIVÁ A MRTVÁ VODA MOC DĚKUJI, MARTA
Prosím o sdělení, zda je mrtvá voda účinná na „likvidaci“ vší? Jsou dobré zkušenosti? Vřelé díky Marcela
Dobrý den, můžete mi prosím poslat kontakt na Ing. Plžíka na e-mail gitasirotkova@seznam.cz. Děkuji moc.
Dobrý den, pokud máte zájem, mohu Vám přístroj, na výrobu živé a mrtvé vody vyrobit, zabývám se touto tématikou již dlouho, nechápu jen některé pisatele, že používají nerezové elektrody /potravinářskou nerez/ v té je obsaženo také, asi 13 % chromu, já používám jiné elektrody, měl jsem vodu i na zkoušku v laboratoři, vše bylo v pořádku. Mé přístroje jsou perfektně vyhotoveny, žádné keramické květináče, nebo pokoutně přilátané pet lahve, spousta lidi, zde na foru ani neví o čem mluví, voda opravdu pomahá, mám vyzkoušeno, jistě nemáte na to, platit za ruzné ionizační přístroje desestitisice korun. více info na email lagies70@centrum.cz
Prosim o zaslani navodu. Rad bych overil funcnost pro nevylecitelne onemocneni SLA… Dekuji
Dobrý den, prosim zaslat postup pro výrobu živé a mrtvé vody (hlavně zařízení).Děkuji Jirka
Zkoušel jsem psát na lagies70@centrum.cz, ale adresa už neexistuje. Pokud někdo levně vyrábíte nebo máte kontakt na výrobce nebo máte kvalitní návod, dejte prosím vědět. Dík.
- -
Proti kvasinkové infekci zkuste léčbu živou a mrtvou vodou.
Já a mnoho znamých v okolí to používáme s dobrými výsledky i v jiných zdravotních problémech.
Já jsem trpíval často nachlazením, pálením žáhou, nevolnostmi a zvracením, bolením hlavy a to prakticky vice jak rok neznám.
Základem je živá voda, která se vyrobí elektrolízou z vodovodní vody a má vysoké ph=11./měřeno digitalním měřidlem/
Ta se popíjí asi 4 dcl denně/ale i třeba 1l/ a upravujě Vaše ph k neutrální hranici6-7Ph.Tady je vše diky naší době silně překyselené a z toho plyne spousta nemocí, včetně onkologický onemocnění.
Pokud se k ní přiblížíte, Vaše tělo se stane pro různé bakterie nehostitelským, nemají zde kyselé prostředí a podmínky k životu. je to podobné, jakoby veš chtěla žít na plešaté hlavě.
Mrtvá voda je druhý produkt, který vzniká při elektrolýze a ten má naopak velmi nízké PH=2-2,4.Je to žlutá kyselá kapalina, protimikrobiální látka, která léčí všechny povrchové rány, popáleniny bez plyskýřů, paradentozu tzn., že se může kloktat a léčí až několikrát rychleji, něž třeba peroxid vodíku, alkoholy apod.Je rychlejší z důvodu nenaleptání tkáně.
Jedna moje spolupracovnice se si udělala dlouhý asi škrabanec na ruce a chtěla tu mrtvou vodu vyzkoušet. Asi za dva dny za mnou přišla a radostně mě ukazovala ruku, že je to perfektní a zranění je pryč. Trochu jsem byl z toho vedle, protože ja viděl na té ruce poranění nezhojené a tak jsem to nechápal.
Ona mně ale ujistila, že půlka toho poranění je zhojená a toto co vidím nezhojené, tak tam tu vodu nepoužila proto, aby se o její zázračnosti přesvědčila jaký je v tom rozdíl.
Takže celá firma používá v lednici mrtvou vodu i třeba na oči, když svědí, palí, anebo když bolí v krku, popaleniny/pracuji jako svářeč/.Některým dávám i živou vodu a někteří si ji začali vyrábět i sami.Doma živou vodu zase užívá celá rodina, včetně mé ženy, která byla nejdelší nevěřící Tomáš. Švagrová se pitim živé vody zbavila letité zácpy a je pravidelným odběratelem. Mrtvá voda je výborná i na ruzné opary, svědění, proti zapachu z úst na podpaží i intimní partie, na oči atd.
Návod na výrobu včetně fotografií mohu poslat na email pokud bude někdo chtít

Po výrobě a filtraci, která se děje odstátím, slétim a vyfiltrováním přes kávovarné filtry se budete divit, co je v pitné vodě za maras!!!
Dobrý den, mám zájem o výrobu živé a mrtvé vody. Prosím o zaslání návodu na přístroj. Predem děkuji za odpověď. Janka Janka.
Dobrý den, mám zájem o výrobu živé a mrtvé vody. Prosím o zaslání návodu na přístroj. Předem děkuji za odpověď. ING. jIŘÍ kUMŠTA
Prosím o zaslání návodu na výrobu živé a mrtvé vody. Velmi mě to zaujalo.
Dobrý večer, asi rok používám mrtvou vodu a v kabelce mám vždy sebou
v lahvičce. hodně lahviček rozdávám, aby si každý odzkoušel.
I nevěřící Tomáš uvěříl A tak sháním popis výroby. Kolegyně kdysi
v laborce vyráběly ale popis nenašly. Pokud mi můžete zaslat
podrobnější informace, budu ráda. Na internetu jsou ale raději odzkoušený
postup. Děkuji. Dana
Dobrý den, mám návod na výrobu živé i mrtvé vody. K tomu i návody na použití. Jen není nikdo kdo by přístroj vyrobil. Jankamanka
Prosím autora příspěvku @satto 66 o návod na výrobu živé a mrtvé vody. Děkuji
Velmi prosím, můžete mi zaslat plánek, návod na výrobu živé a mrtvé vody? Předem moc děkuji.
Hledám na internetu pomoc pro mé dlouhodobé zdravotní problémy, již jsem slyšela o živé vodě. Moc Vás prosím o zaslání návodu na výrobu živé vody. Děkuji.
Vážení,
Po měsících vyroby vody ve stylu pokus omyl..je vše Ok
První „pacienti“ spokojení..a ono to opravdu funguje a hlavně léčí.
Tím že chci okruh co nejvíce lidí co mají různé problémy/hlavně
kožné/Poptavam odběratele. vice do zprávy.
Mám přístroj na výrobu živé a mrtvé vody. Obě vody si vyrábím sám a obě jsou funkční. Mohu přístroj také vyrobit na požádání, za cenu 680 Kč. Toto není prodejní inzerát, ale pouze reakce na zájemce o přístroj, který zde poptávají.
Prosim, muzete me poslat planek na vyrobu mrtve a zive vody. dekuji
vlasta
Dobry den, prosim o kontaktovani, mam zajem o vyrobnik mrtve a zive vody. Dekuji (kacolinak@seznam)
Dobry den, prosim o kontaktovani, mam zajem o vyrobnik mrtve a zive vody. Dekuji (kacolinak@seznam)
Manžílek měl podobný problém. Nevím teda, jestli to byla přímo legionářská nemoc, ale příznaky jsou velmi podobné tomu, co popisujete. Běhání po doktorech k ničemu nevedlo a tak jsem vzala telefon a internet a začala se bavit s ostatními na ženských fórech. Společně jsme zjistili, že to bylo znečištěnou vodou v naší domácnosti. Na maminetu jsem dostala tip na úpravu vody pro domácnosti
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.