Dlouho jsem přemýšlela, jak pro děti vařit zdravě, a přišla jsem na to, že se dá i maso zdravě vařit v páře. Máte zkušenosti s vařením v páře, respektive s kvalitním parním hrncem?
Zdravé vaření
Když jsem vybírala parní hrnec, tak jsem narazila na spoustu variant, které mají horní části z plastu, a to se mi moc nelíbilo. Proto jsem si raději pořídila napařovací hrnec, který má části, které se dotýkají jídla, skleněné. Spodek napařovacího hrnce tvoří klasický hrnec, který je z titanu, a dá se používat jako klasický hrnec, takže nemám doma zbytečný kus nádobí a můžu ho používat i normálně.
Vůbec ne, pořídila jsem to za super cenu. Koupila jsem napařovací hrnec z internetového obchodu zgastro. cz. Když se podíváte na jejich web, tak tam najdete více variant podle velikosti spodního hrnce.
Dobrý den, pokud bych Vám za sebe mohl doporučit nějaké vybavení na zdravé vaření, tak za mne je to určitě značka atfornax, která prodává velice kvalitní a profi gastro vybavení, které je dle mého velice dostupné… Mrkněte se, stojí to za to! Prodávají třeba i hnětače těst a další.
Ahoj, já jsem se také nedávno začala věnovat zdravému vaření a docela
se mi to podle mne daří Nedávno jsem našla velice zajímavý recept na
dietní šťouchané
brambory , tak kdybyste měl někdo zájem, tak se mrkněte a pak mi
napiště, jak se povedly!
Ahoj, tak to i my jsme se nedávno snažili začít přemýšlet trochu
více nad tím, jak vaříme a co všechno děláme v kuchyni špatně a
přestali jsme tedy dělat trochu více toho mastného no… Ale třeba takové
čevabčiči
si prostě odpustit ještě nedokážeme Měj se krásně a hlavně na sebe dávej
pozor… A zkus nebýt jako my doma:D
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.