Dobrý den máte někdo zkušenost zablokovali se my záda jako krční páteř a až doku pod lopatky tedy hrudník, od té doby mě bolí i ze předu na hrudníku je to možné. připadám si jako když na mě sedí slon celástařená může to být od páteře nebo mám něco s plícemi, jsem odnaučený kuřák cca 10 dní.předem moc děkuji
Zablokovaná páteř a bolest na hrudi
Jde o to, že máte skříplí nerv mezi lopatkami, není to nic neobviklého a jde to velmi snadno řešit, pokud vás o tom zajímá víc, napište mi do mé soukromé schránky, pomůžu vám.
Dobrý den, prosím o radu jak si pomoci od bolestí ramen… mám celkem
fyzicky náročnou práci, takže na kdejaké zatížení jsem zvyklý, přesto
mi jednoho rána nešlo lehce hýbat lev. ramenem, cca14 dní tomu, dodnes mám
problém a cokoli zvedám tak s urputnou bolestí, jako by zánět nebo něco
podobného.,píchá to občas i v klidu a zvednou volně ruku nejde bez pocitu
bolesti..nejde ležet ani na něm..
s pravým ramenem mám zase to, že jakoby nějak nerv byl podrážděný
prochází to celou rukou až to končí mravenčením v prstech a bolestí
zápěstí, které mám po úraze před 15 lety. dá se nějak poradit, abych
nemusel absolvovat několika hodinové vyšetření ne-li denní u doktorů…
díky moc.,
Neviem či tu ešte niekto chodi su tu dost stare prispevky..mam podobny problem…najprv mi to začalo krčnou chrbticou teraz ma boli aj hrudna a ide to pasovite cez cely hrudnik..bolest plus taky okoby tlak…tym padom sa necitim ani najlepšie…riešil ste tu niekto niečo podobne?? a podarilo sa vam toho zbavit?? dakujem za odpoved…chromabarbora@gmail.com
Dobrý den, mám velke bolesti zad a ta bolest mi střily až do hrudi někdy mně boli jen jedna strana a někdy obe dvě a také někdy to cítim i u srdce tu bolest mám stoho divne pocity mužete mi prosím poradit abych se zbavyl te bolesti. dekuji
Dobrý den
už asi 3 měsíce mě bolí na levé straně na hrudi. Přijde mi to že
i u lopatky. Bolí to při hlubokém nádechu občas při nějákém pohyby.
Byl jsem na rengenu plic, kliční kosti, krční páteře. Ekg a odběry krve.
Vše je v pořádku. Delší dobu mám zvýšenou teplotu, ale je možné že
to je od něčeho jiného. Už si nevím rady. Děkuji
@Dalibor6 Dobrý den mam velke bolesti mezi lopatkami a na hrudniku mohl by jste mi prosim nejak pomoci dekuji
Dobry den
Pane Dalibore, moc prosim napiste mi **
Bolesti u srdce a levé rameno..
Uz si fakt nevim rady
Dekuji
Edit admin - osobní údaje
Dobrý den, mohl bys te mi poradit. přesně na tohle co se týče vaší
odpovědi: Jde o to, že máte skříplí nerv mezi lopatkami, není to nic
neobviklého a jde to velmi snadno řešit, pokud vás o tom zajímá víc,
napište mi do mé soukromé schránky, pomůžu vám.
Děkuji Hubáček
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.