Prodam léky
Xanax 2mg
Zolpidem 10mg
Lexaurin 3mg
Tramal kapky 96ml
Daniman241@gmail.com
Prodam léky
Xanax 2mg
Zolpidem 10mg
Lexaurin 3mg
Tramal kapky 96ml
Daniman241@gmail.com
Zdravím, měl bych zájem o benzodiazepami neuroly/xanaxy kolik mám dotaz kolik krabicek tabletek mate popřípadě i cenu za kus… díky
Koupim neurol 1mg vice balení, pravidelny odber piste na mejl díky sosneu@centrum.cz
Sháním Xanax 2mg, Rohypnol, mdma, LSD, oxycodon, hydrokodon, tramal a jiné
opiáty…
koupím levně a nejlépe na dobírku, ale můžem se nějak dohodnout. Můj
nabídnout rivotril. Děkuji za nabídky.
Měl bych zájem o: neurol/xanax/helex/frontin apod. Evetuálně diazepam, případně hypnogen/stilnox.
NE vtipálci a podvodníčkové.
Kupoval bych to pravidelne kazdy mesic moje c.730633098 a cena? dekuji nejlip z okoli ostravy
Kupoval bych to pravidelne kazdy mesic moje c.730633098 a cena? dekuji nejlip z okoli ostravy
Poptávám Neurol a podobné, pro více info zašlete mail na bohuslavkubec@gmail.com
Koupím Xanax 2mg do 1 000Kč. Nabídky prosím na mail.
xanbenz75@seznam.cz
Koupím předně Lexaurin více balení, nebo xanax a neurol. Prosím
nabídněte.
Více na Karolina. husakova@centrum.cz, děkuji
Dobrý den, máte stále k dispozici? Mam zajem. Napište na email Meeliisskaa@seznam.cz
Dobrý den koupím XANAX a nebo neurol.
Popřípadě volejte nebo píšte na e-mail @natmika@seznam.cz a tel. Číslo
722 478 448
@Lexaurin píše:
Prodám jednu krabičku Lexaurinu. Osobní předání ústecko nebo zásilkovna
Měl bych zájem zbyku@seznam.cz
Koupím Neurol 2mg klidně i víc krabiček a xanax 2mg pokud máte pište na email ivcahrbek@seznam.cz
Koupím xanax Neurol Rivotril nebo Lexaurin nebo diazepam na e-mailu ivcahrbek@seznam.cz se kdyžtak domluvíme
Koupím Rivotril 2 mg, Neurol 2mg, xanax 2mg nebo diazepam 5 mg můj e-mail ivcahrbek@seznam.cz platím jen dobirkou
Prodám: XANAX 2mg…(100kč/ks)
NEUROL 2mg…(100kč/ks)
LEXAURIN 1,5mg..(70kč/ks)
Pouze poštou. Objednávky a víc info na email: xanaxseller@secmail.pro
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.