Nejsem profesionální sportovec, ale přes to by mně zajímalo, co dokáže nejrychleji dodat energii?
Výživa pro sportovce
Nemusíte být profesionální sportovec a můžete vyzkoušet profi výživu pro sportovce. Já jezdím na kole, jezdím třeba 100 - 150 km v jeden den sám. Někdy přijde chvíle, kdy už nemám sílu, tak proto mám s sebou vždy profi sportovní výživu, které dokáže rychle dodat energii.
Podívejte se na sportovní výživu u https://www.halbich.cz/ . Prodávají kvalitní výživu pro sportovce od zahraničních značek, která už je dlouho prověřená.
Co jsem začal sportovat, tak jediný doplněk co užívám je protein a mám ho kolikrát místo snídaně když nestíhám, takže optimální a kvalitní náhrada jídla.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.