Jak na co nejlepší vytápění pasivního domu? Dokážete mi s tím prosím poradit?
Vytápění pasivních domů
Také máme postaven pasivní dům a jako vytápění jsem zvolil krbovou vložku určenou do pasivních domů. Perfektní způsob levného vytápění. Krbová vložka je do českého výrobce a dokáže dokonale spalovat dřevo Díky tomu vydá za málo dřeva hodně tepla a topení je tak levně a efektivní
My máme v našem pasivním domě přesně tuto krbovou vložku https://www.krby-bef.cz/…ef-passive-6 , která nám dokáže opravdu hodně ušetřit za energie.
O krbových vložkách pro pasivní domy slyším poprvé. Ale proč ne? Nápad je to podle mě dobrý. Co vím, tak špatná pro pasivní domy nejsou ale například ani tepelná čerpadla vzduch-voda . Pokud se nemýlím, tak některá z nich jsou také určená právě pro pasivní domy.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.