Hledám někoho se zkušeností s léky na tlak. Mám nové léky na hypertenzi - Prestarium Neo Combi 5 mg/1,25 mg a večer Concor Combi 5 mg/5 mg. V prvním týdnu jakoby ani nestačily, potom byl tlak přijatelný a momentálně ve třetím týdnu j užívání je zase naopak až moc nízký ráno 120/70…to by šlo, ale odpo vždy 93/60. Večer pak zase jako ráno, tj. 120/70. Samozřejmě mi není dobře, ale doktor říká, že to musím vydržet. Já mám ale chuť si sama dávkování nějak upravit… ovšem bojím se… co mám dělat?
Vysoký tlak
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Prestarium neo combi
Můžu opčas zajít na pivo o výkendu mam vyssí tlak trochu a beru tento
lék.
Jinak pracuji jako řidič. Ten den bych lék vynechal a nemělo
byto vadit?
rychlý tep 98
Trápí mě rychlý tep, který mě budí v noci. Krevní tlak mám po prášcích v pořádku. Trpím také arytmií, ikdyž jsem byla vloní ná výboji. Je mi 80 let. také mívám oteklé nohy a bolesti při chůzi. Děkuji za radu.
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.