Liečim sa na vysoký krv. tlak. Po milovaní sa mi neuveritelne zvýšil
/ešte po hodine mi na pohotovosti namerali 190/100/
Začala som dávivo kašlať, pretože sa mi v plúcach hromadila nejaká
tekutina, bolo jej vačšie množstvo, a preto som u vyplúvala do papier.
vreckoviek. Pri výdychu mi doslova v plúcach chrčalo a bublotalo, dusilo
ma.Tekutina mala nepríjemnú slanú chuť a bola ružovej farby. RTG plúc, ako
aj výšetrenia krvi boli údajne v poriadku. Vlastne som ani nedostala
vysvetlenie, o čo mohlo ísť.
Vysoký krevní tlak po sexu
Po milování a zvýšený tlak??…hrome…že mě to hned nenapadlo…sex může zabíjet..víte čím lidské tělo prochází během sexu?…tlak v očích..zužují se tepny,stoupá teplota a frekvence srdce KREVNÍ TLAK LETÍ NAHORU,dýchání se zrychlí a je povrchní,mozek vysílá výboje elektrických impulzů odnikud nikam a z každé žlázy prýští sekrety a svaly tuhnou jako byste zdvihala trojnásobek váhy svého těla…to všechno vám měli oběvit po tom milování, u kterého je opravdu normálně že máte tlak 190/100.....potom byste zde mohla uvést že vám srdce střílelo - to se dá vysvětlit bud že ste silně zamilovaná a nebo je to opět normální jako při fyzické námaze a právě sex je na to skvělej - OXYTOCIN, DOPOAMIN A ADRENALIN…JE Z TOHO VIŇTE..TO ONI ZA TO MŮŽOU, TYHLE 3 HORMONY…
Pane doktore, děkuji za vysvětlení, co se s lidským tělem děje počas sexu… …ale doufala jsem spíš, že mi vysvětlíte,co znamenala ta slaná narúžovélá tekutina v plicích, kterou jsem vykašlávala, jak se tam dostala.
ooo ano, hlen… je úplně normální reakce na to, že trpíte nákou nemocí průdušek…jestli jste kuřačka ( nemyslím ted sexuální) tak je to od toho, potom jestli máte astma, nebo chronickou bronchitidu..narůžovělý hlen, je vážně normální věc..tak jako vysoký tlak během sexu…
Zdravim mam podobny problem ale neliecim sa na vysoky tlak, chcem sa ale
spytat ze pri masturbacii alebo sexu sa mi znizi tep srdca/bojim sa aby mi
neprestalo buchat / a zvysi krvny tlak, tiez je to
normalne? dakujem.
@KuboH píše:
Zdravim mam podobny problem ale neliecim sa na vysoky tlak, chcem sa ale spytat ze pri masturbacii alebo sexu sa mi znizi tep srdca a busenie mam tiez/bojim sa aby mi neprestalo buchat/ a zvysi krvny tlak, tiez je to normalne? dakujem.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.