Můžete mi tu někdo poradit s výběrem eliptického trenažéru? Co je důležité sledovat při jeho výběru??
Výběr eliptického trenažéru
Hlídejte si hlavně nosnost stroje, ale také váhu setrvačníku. To je asi tak nejdůležitější pří výběru eliptického trenažéru. Můžete si také vybrat stroj s led displejem, který je přehledný a dobře ovladatelný. Koupil jsem ho z obchodu, který nabízí záruční servis doma u zákazníka.
Tak to je super, pokud dělají servis u zákazníka doma. Ze kterého obchodu jste to kupoval? Bylo to i s dopravou?
Objednával jsem ho z obchodu https://www.fitham.cz/…y-bh-fitness , kde najdete několik typů. Doporučil mi je kamarád, která vede dvě velké posilovny, že od nich berou také stroje.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.