Ahoj, vybavuji si kuchyni, takže budu ráda, když bych dostala doporučení
na kvalitní spotřebiče
Vybavení domácnosti - doporručení
Mám dva mixéry od oravy a s těmi jsem spokojená. Poradí si naprosto se
vším, dobře se s nimi manipuluje, takže za mě palec nahoru navíc jsou cenově dostupné, což
je super.
No, jestli můžu mít jeden tip, tak až například budete shánět hnětače těsta, tak zkuste mrknout sem. Hodně peču, často i na zakázku, takže hnětač je přesně věc, kterou často využívám, tak jsem si řekla, že v mém případě možná bude lepší si trochu připlatit a koupit si nějaký profesionální. Teď ho mám asi půl roku a nemůžu si ho vynachválit.
Nejvíc spotřebičů mám od oravy. Líbí se mi jak jejich design, tak hlavně cenová dostupnost. Doporučuju kouknout na jejich eshop, protože v kamenných prodejnách moc tady tu značku nemají https://www.orava.eu/cz/cs/
Mají i prodejnu nebo fungují jenom přes eshop? I když pro mě asi bude lepší ten eshop,
protože jsem si tam vybral dost věcí, tak aby mi to přišlo zaráz.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.