Dobrý den, neměl by tu někdo prosím zkušenost se stránkou Profikuchar? Sháním kvalitní výbavu do kuchyně (zejm. nože) a zde se mi líbí výběr, každopádně po pár internetových přešlapech co se nákupů týče dám raději na osobní zkušenosti, tak pokud jste někdo nakupoval zde nebo máte i jinde dobrou zkušenost, budu moc vděčná za sdílení jakékoli zkušenosti.
Výbava kuchyně
Zdravím, osobně jsem zde nakupovala zhruba 3× a pokaždé dorazilo vše v pořádku a rychle. Nejvíc doposud využíváme sadu Wüsthof nožů, co jsem dávala manželovi k 50-tinám a jsme z ní už přes rok absolutně odvaření - jinak máme ale i zástěry a jeden speciální nožík na sýr, také spokojenost.
My kupujeme nože atp. většinou v kamenných obchodech a značky nijak zvlášť neřešíme, občas supermarket, když mají nějaké výhodné sady, občas nějaký nábytkový řetězec… občas jsou pak potřeba přebrousit, ale vzhledem k ceně je to akceptovatelné.
Já rozhodně doporučuji, manžel je kuchař a přestože je skrz kvalitu dost vybíravej, nemůžeme si je vynachválit. PS: nej za mě asi tenhle Victorinox na chleba https://profikuchar.cz/…civo-5163321
Ahojte, my jsme tedy nedávno řešili ne výbavu kuchyně, ale kuchyni obecně jako takovou. Byli jsme docela finančně omezení a proto pro nás bylo nejlepší si najít nějakou firmu, která nebude stát majlant. Nejlépe nám z toho vyšla firma gabon , u které jsme si to pořídili a musíme říct, že opravdu spokojenost.
Ahojte, my jsme se rozhodli si do naší kuchyně pořídit pořádný
kávovar ze stránek atfornax a to jen
proto, že si na kvalitě kávy opravdu potrpíme a nemáme doma vůbec rádi
chuť z takových těch kávovarů, které stojí pod 5000-,. Vím, že to
takové neekonomické, ale chuti člověk neporučí
No, my kuchyni zatím nepředěláváme, ale pomalu se na ni také chystáme.
Důležitější je pro nás nyní zbytek místností, ve kterých, přeci jen,
trávíme více času. Nicméně sami to asi nezvládneme a tak jsme si na to
povolali mistry v interiéru, kteří se jmenují pwinteriér
Děkuji moc za super inspiraci na nákupy věci do kuchyně. My jsme právě
čerstvě po rekonstrukci a tak hledáme nějaké nápady a různé fígle na
to, jak ušetřit… Docela dost nám pomohlo nalezení stránek mujletak, odkud
nakupujeme (respektive s pomocí tohoto webu) už docela dost dlouho a občas
se tam právě vyjeví i nějaká ta sleva na nábytek Kdyby náhodou někdo věděl o nějakém
podobném webu, kde se dá ušetřit, sem s ním!
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.