Ahotje…chci se zeptat jestli nekdo vite o dobrem kadernictvim?? chci se
jit ostrihat a chtela bych abych nevypadala jak oskubany kure kamoska mi rikala o nakym kadernictvi na
lidicke myslim ze Motyckovi nevite o nich nekdo neco??
Vlasy potřebují změnu
@raketkaa píše:
Ahotje…chci se zeptat jestli nekdo vite o dobrem kadernictvim?? chci se jit ostrihat a chtela bych abych nevypadala jak oskubany kurekamoska mi rikala o nakym kadernictvi na lidicke myslim ze Motyckovi nevite o nich nekdo neco??
Já se chodím stříhat a na melír k Zuzce Cvikové, pracuje v salonu Mia
No jednu dobu jsem se stříhala pořád, myslela jsem si, že ten mýtus, že mi porostou vlasy, bude aspoň na mě platit, tak jsem se dobře mýlila. Musela jsem zavést pořádnou výživu v podobě donna HAIR, aby se dostavil efekt. Neváhejte, kdo chcete mít krásnou kštici.
Já si nadělila k narozeninám změnu vlasů v podobě jejich prodloužení. Dostala jsem tip na www.vlasy-k-prodlouzeni.cz.
Taky jsem si nechala nedávno prodloužit vlasy. Materiál jsem si objednala na www.vlasy-levne.cz.
Ty nikica2 neznám, koukla jsem na web, dokonce prodlužují i u nich na pobočce. To by se mi hodilo. Objednám si termín a půjdu do prodloužení vlasů.
Taky bydlím v Brně a vlasy-levne neznám. Zjistím si o nich více. Chtěla bych si taky vlasy prodloužit.
Mám kamarádku, ta si u vlasy-levne taky nechala vlasy prodloužit. Já nemám odvahu, mám strach, že si poškodím své vlasy.
Moje máma po mě chce, abych ji dost často barvila hlavu, protože má šedivé vlasy. Nedá se to řešit Jitka, než pořád jen barvou, která podle mého názoru nebude také úplně zdravá.
Když jsem chtěla změnu, tak sjem si koupila takhle růzove klipy clipinhair.cz/486-vlasy-pro-metodu-pu-extension-tapex-tape-hair-tape-in-40cm-ruzova a nechala si je napojit. Vypadalo to skvělo.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.