Dodáváte pro svoji kočku nebo kocoura nějaké vitamíny navíc? potřebují to? nebo jim stačí to, co mají v běžné stravě?
Vitamíny pro kočičky
Moje kočka měla problém se srstí, takže jsem ji začala dávat pastu, která obsahuje potřebné vitamíny k tomu, aby měla krásnou hustou zdravou srst, navíc ji to pomáhá i k lepšímu trávení.
Za jak dlouho to zabralo? a jak jste na tu pastu přišla? jakým způsobem jí to podáváte? chce to sežrat?
Doporučila mi ji kamarádka, která chová kočky opravdu ve velkém. Objednávám pastu Brit Care Cat Paste Salmon z internetu, naposledy jsem to brala přes alzu. Koupíte ji okolo sto korun, podle toho, kde jí mají třeba zrovna v akci. Dávám jí ji na kraj misky nebo míchám do jídla
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.