Které vitamíny v tabletkách kupujete a jste s nimi spokojeni?
Vitamíny a imunita
Nekupuji žádné vitamíny v tabletách. Nemohou nahradit přirozené zdroje (zázvor, pravé ovoce) a detoxikaci mozku.
Já používám tohle https://www.canatura.com/…t-60-tobolek?…
pokrývá to denní spotřebu Cčka a je v tom navíc výtažek s konopí na
povzbuzení funkce nervové soustavy
Taky užívám Bion3. Je to kombinace vitamínů a probiotik a vše je v jedné tabletce. Takže člověk i ušetří, což je fajn.
@Adela36 A tu nejdůležitější část organismu, která přímo s imunitou a mnoha dalšími oblastmi souvisí, necháváte ve špatném stavu??
Každému bude pasovat asi něco jiného, ale já si dávám magnesium v tobolkách a musím zaklepat, že mi to pomohlo, jak na imunitu tak i na únavu a na křeče, tak třeba to bude to pravý ořechový i pro tebe
Já také nekupuji žádné vitamíny v tabletách. Těm totiž moc nevěřím. Nejvíc spoléhám na přírodní produkty, hlavně rakytník. Kupuji si rakytníkovou šťávu z https://www.herbavis.cz/…kt/rokivital , která obsahuje hodně vitamínu C a piju ji každé ráno.
My jsme spokojeni co se týká imunity s kouzelnými kapkami od Altaherby. Užíváme dle potřeby i dlouhodobě a v podstatě nejsme nemocní.
Neslyšela jsem o kouzelných kapkách, ale dívala jsem se na jejch stránky jsou přírodní a to mě vyhovuje.
@KláraSedl píše:
Které vitamíny v tabletkách kupujete a jste s nimi spokojeni?
Za sebe mohu a i za celou svoji rodinu doporučit doplńky od Biominu. Kvůli imunitě bereme vitamín D3, a já kvůli osteoporoze ještě Ovovital a K2, tyhle všechny vitamíny se doplňují navzájem. Jinak samozřejmě jíme dost ovoce a zeleniny a doma dělám sirupy a zeleninové šťávy. Ale ta D3 je opravdu hodně důležitá. Dříve jsem byla často nachlazená a nyní nic, ani dcera i manžel. Navíc jsou to přírodní produkty, takže co se týče zdraví je to dvojitý bonus.
Zrovna před týdnem jsem prodělala zánět průdušek a měla jsem antibiotika, takže jsem z nich dostala průjem, protože jsem si zapomněla koupit probiotika. Takže jsem si koupila laktobacily 5 z naturevia, poradila mně je paní v lékarně, a po pár dnech jsem byla bez průjmu. Hodně mně pomohly
Na posílení imunity jsou dobré probiotika a vitamin C. Žijeme v blbé době a bez vitaminů se nezaobejdeme
Ahoj všichni. Umíte mi poradit jak posílit imunitu u malých děti? Které vitamíny by se jim měly dávat?
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.