Zdravím, berete někdo www.vigantolvit.cz Byl mi doporučen na osteoporózu (lámavost kostí). Děkuji.
Vitamín D
Během prvního měsíce bylo cítit velké zlepšení. Spravily se mi i zuby a celkově nejsem tak slabá. Že je lepší osteoporóza mi lékař potvrdil asi za 3 měsíce, když mi dělal testy. Teď už jen udržuju správnou hladinu vitamínu D v těle.
Dobrý je Vigantol, je na předpis. Je vhodný i pro miminka od 2 týdnů věku. Synkovi dáváme jednu kapku denně.
Ne, používáme ale doma CBDEX tinkturu Migren, nebo nějak tak… je v tom
vitamínů víc a pomáhá to imunitě tak to můžete někdo taky zkusit, já mohu jen
doporučit
Jsem se koukala na https://www.lekarna.cz/…apky-roztok/. Je vhodný i pro dospělé jako podpůrná léčba osteoporózy.
Tohle jsem nikdy neměla, já již delší čas beru od Biominu vitamín D3 a k tomu Ovovital, přírodní kalcium.Jsem velice spokojená, cítím se celkově mnohem lépe, zlepšila se i imunita. Finančně to není nijak hrozné.
Jaký doplněk s vitamínem D je podle vás nejlepší pro kojence? Nechci dávat vigantol, že prý někomu zhoršuje bolení bříška, osvědčila se vám nějaká alternativa?
Já teda nedám dopustit na produkty now foods, prodávají se na netu nutraday a je to teda pecka vůbec se to nedá porovnávat s tím, co se dá běžně koupit v lékárně
Nakupuji softgelové kapsle na nutraday a nemám jediný problém s kostmi, svaly a pod, rozhodně bych šla do tohohle teda
Mně se osvědčily kapky od Naturevia Vitamin D3-efekt. Obsahují čistý vitamin D3 v extra panenském olivovém oleji. Naše malá je snáší mnohem lépe než vigantol.
Tak už nějakou chvíli používám ty kapičky s olivovým olejem od Naturevia a musím říct, že je malá znatelně lépe snáší, takže u nich zustanu. Díky za radu.
Není nějaký kvalitní doplněk s vitamínem D, který by byl vhodnější pro větší děti, dostat kapičky do 8 letého divocha by byl asi problém stejně jako nějakou velkou polykací tabletu.
Já dětem dávám lvíčky https://www.pilulka.cz/…-kids-tbl-60 jsou to cucací tabletky s pomerančovou příchutí ve tvaru lvíčka, pro děti ideální
Já dávám vitamín D dětem ale i sobě https://www.nutraday.cz/…kapce-30-ml/ raději objendám než se spoléhat na sluníčko
Kupuju na netu kapky a kapsle, pro sebe i děti, sluníčko je dobrý, ale
jak píšete, jistota je kulomet
Super je omega 3 jestli ti jde o ten vitamín D a je dobrý na imunitu a celkově se ho doporučuje brát teď v této situaci, protože člověk se tak stává odolnější.
Vitamíny a dopňky nakupuji na www.gigalekarna.cz. Určitě u nich objevíte i vitamín D.
Gigalékárnu znám, najdu vždy co potřebuji. Nedávno jsem kupovala i veterinární příprsvek pro pejska.
Beru, eru. beru C, D, probiotika a omega 3 z naturevia. Někdo říká, že je to hodně, jenže moje tělo to potřebuje, takže mu to holt dopřeju
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.