Potřebovala bych poradit s dárkem pro dceru pod stromeček. Dceři je 16 a nechci ji kupovat žádnou elektroniku. Oblečení to mám za zakázané od ní, protože co vyberu je podle ní trapné. Co jí teda dát jako překvapení?
Vánoční dárek pro dceru
Co takhle nějaký šperk? Něco hodnotnější co by jí zůstalo napořád? Už by na to věk měla ne? Já jsem pro dceru koupila na Vánoce provázkový náramek s diamantem.
Kolik stál pro dceru šperk s diamantem? Je mi jasné, že je to asi podle velikosti toho diamantu, ale docela by mě i zajímalo, jak vypadá náramek s diamantem.
Podívejte se, kupovala jsem provázkový náramek s diamantem https://www.tiami.cz/…s-diamantem/ Opravdu nádhera za skvělou cenu. Diamant si navíc svoji cenu bude vždy držet.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.