Dobrý den, potřebuji poradit občas když si dám kávu tak se po chvíly začnu třást znatelné je to na rukách a celkově mi není dobře, občas si musím i sednout na dobu nezbytně nutnou, když si dám kávu a např po hodině energetický nápoj tak je to nejhorší pokaždé musím být cca 10-20 min v klidu a pak to přejde, když si dám slabou kávu tak mi to nevadí, myslím si že to bude vysokým tlakem po vypití více kofeinu, ale nejsem si tím jistý, Předem děkuji za vaše rady.
Třes rukou po kávě
Taky si myslím, že je zbytečný jí pít, je ta kofein a jestli jí piješ ve velkým množžství tak se pak není čemu divit…
Od té doby, co jsme si pořídili domů nový profi kávovar a
začali si kupovat pořádně kvalitní kávu, žádný takovýto třes v rukou
nemáme. Je pravda, že jak já, tak i manžel jsme tento třes měli, ale
nejspíše to bylo z nekvalitní kávy
Zkus pár dní kávu vynechat a uvidíš, jestli se ti budou ruce třást,
nebo ne. Chápu, že se asi kávy nechceš vzdát, já ji také miluji. Pak
jedině zkusit kávu bez kofeinu nebo z kávovaru nebo překapávače . Taková
by ti třeba nemusela dělat problém .
Tak si prostě dělejte slabší kafe, ne? Kofein rozjede v těle adrenalin, tak možná kvůli tomu se pak začnete třást.. mně se to občas děje, když si dám v ten den druhou kávu, a pomáhá mi spíš to, když se začnu pohybovat. Jinak takový tip, zrovna mi přišly nové sklenice na kávu a musím říct že jsem z nich fakt nadšená. Když chcete udělat opravdu profesionální kafe včetně servírování, tak je to přímo ideální.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.