Zmrzlinu máme rádi celá rodina. Letos jsme trávili dovolenou na Moravě, konkrétně v Lednici. U brány zámku si děti všimly zmrzlinového stánku. Měli točenou a chutnala úžasně.
Super zmrzlina
To je určitě ta ze světa zmzlin, taky jsme si ji oblíbili, je chuťově výborná a s tou jejich křupající polevou ještě lepší.
Točená zmrzlina je výborná, ale ne všude. Už se mi stalo, že jsem si
dala zmrzlinu a nebyla nic moc. My máme také stánek s točenou zmrzlinou,
koupili jsme si zmrzlinový
stroj z Cesk, a máme ověřeného dodavatele náplní a ještě se nám
nestalo, že by některá příchuť nebyla dobrá .
Chtěla bych vyzkoušet dát si zmrzku do mrazáku, snad u náš nějakou chvilku vydrží a nebudu muset pořád lítat do krámu, máte tip na eshop?
@Kariinna píše:
Chtěla bych vyzkoušet dát si zmrzku do mrazáku, snad u náš nějakou chvilku vydrží a nebudu muset pořád lítat do krámu, máte tip na eshop?
my bereme z www.familymarket.cz
No tak potom tyhle jsou super, ty berem skrz manžela..https://www.familymarket.cz/zmrzliny/mini-choc-detail
@StaškaK. píše:
Jojo, bráváme na špejli i trubičky u nás dost frčí
A to taky bereš na tom familymarket.cz teda jo?
Já kupuji dost pravidelně, a nejen zmrzku, u nás doma to frčí. Mám ráda stránky www.familymarket.cz, kupuji tam i zeleninu a ryby
A kupujete třeba i ledňáčky na špejli? Nebo pouze vaničkovou zmrzlinu? Přemýšlím nad něčím originálním
Zkuste se podívat na www.familymarket.cz. Určitě vyberete. Nabízí 140 druhů zmrzliny.
@Pattty píše:
A kupujete třeba i ledňáčky na špejli? Nebo pouze vaničkovou zmrzlinu? Přemýšlím nad něčím originálním
tak záleží.. u nás frčí především ty na špejli
@Gerrry píše:
tak záleží.. u nás frčí především ty na špejli
jooo, tak to vyzkouším teda.. mají tam i bez cukru, tak ty prubnu též
@Pattty píše:
jooo, tak to vyzkouším teda.. mají tam i bez cukru, tak ty prubnu též
no tak to je mazec, to je bez cukru? No tak to potřebuji taky
Ahoj dámy do diskuze, už jsou konečně teplé dny a já přemýšlím, kde letos budu nakupovat zmrzku.. poradíte?
Čau, já teda musím jednoznačně doporučit námi velice oblíbenou stránku www.familymarket.cz, bereme tam velmi často
Chtěla bych udělat jahodovou zmrzku, ale nechci tam ty zrníčka, poradite jak je vypreparovat pryč, zkoušel jste to už někdo?
@Amia33 píše:
Jsem trochu bezradná co se týče nákupu zmrzlin a zamražených výrobků, máte nějaký osvědčený obchod?
a chceš kamenný nebo eshop?
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.