Ahojte maminy, pokud byste nějaké z Vás chtěla nějaké slevy nebo kupony, našla jsem jednu stránku , kde jich mají opravdu požehnaně a to si myslím, že je velice fajn, kor v této době, kdy skoro nikdo nemá na nic peníze a musí se šetřit na každém krůčku…
Slevy, slevy, slevičky
Moc nesouhlasím s tím, že se musí šetřit na každém krůčku. Podle mě totiž jsou věci, do kterých je vhodné investovat a vyplatí se to. Jednou z věcí, do které by se mělo investovat, je podle mě peněženka. Skoro celý život jsem vždy měla peněženku, která byla z různých napodobenin kůže, takže mi vždy vydržela tak rok a potom jsem kupovala novou. Manžel mi ale koupil peněženku z pravé kůže od firmy kozena-penezenka. cz a už nechci jinou. Opravdu se vyplatí si připlatit za pravou kůži, která ale vydrží.
Já už jsem třeba dlouhá léta zvyklý používat při nakupování
zboží na internetových obchodech portál se slevovými kupóny a kódy https://slevovykupon.net/ a vždycky se mi
tam něco podaří najít a ušetřit třeba za poštovné, to se hodí
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.