Ahoj, mám takový problém. Občas mi v konečníku něco škube, třeba i v noci mě to probudí. Je to, jak když Vám škube sval. Nevíte co by to mohlo být? Napadli mě vnitřní hemeroidy, ale nenašla jsem takový příznak. Děje se mi to třeba týden, pak klid a pak třeba zas za 3 měsíce.
Škubání v řitním otvoru
kdybych mohl, poslal bych vám moje foto jak se právě ted momentálně usmívám…asi jako měsíček na hnoji…
no nic, to jsou tiky, obyčejné tiky, v tom svalu je totiž nerv, a i ten občas způsobí ten tik, vnitřní hemeroidy by bolely, hlavně při vyprazdnování, ale o tom tu nepíšete, takže se toho bát nemusíte, jen doporučím vždy když se to stane , aspon se druhý den tam vzadu namočte studenou vodou, jako u hemeroidů, prostě se chilku oplachujte tam vzadu studenou vodou, to by mělo zabránit dalším spasmům..neboli tikům…
Díky Dr. Housíku. Docela jste mě uklidnil. Chápu, že je téma
úsměvné, ale radši se člověk blbě zeptá v nějaké anonymní poradně
než ve svém okolí. Tiky bych čekala třeba u oka, ale teda tady
nějak ne…nu nedá se nic dělat!
je mi to jasný..tiky mohou být kdekoliv, nekdo má v oku, nekdo vnoze, někdo v ruce, a hold někdo v pr… budte bez obav, nic to není
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.