Zdravím, nemáte tip na kvalitní a lehký batoh pro prvňáka? Klidně i v kompletním setu s pouzdrem, sáčkem na přezuvky a podobně. Děkuji.
Školní batoh pro prvňáka
Dobrý večer, před měsícem jsem synovi objednala tento set https://www.zdravybatoh.cz/…eckmann-2020. Nelituji, je fakt kvalitní, krásný, lehký! Vřele ho doporučuji.
Dobrý večer, taky doporučuji Zdravý Batoh, je opravdu kvalitní a lehoučký. Navíc má zajímavý a neokoukaný design a dá se koupit i v setu.
Dobrý večer, mohla bych se zeptat, jak je batoh řešený uvnitř? Je tam hodně místa i na krabičku se svačinkou? Nevíte jestli se dá třeba vyprat?
Batoh je hodně prostorný (22 l), má jednu komoru a dvě přihrádky, což je pro prvňáčka ideální, aby měl vše na jednom místě. Pak má dvě boční kapsy pro přezůvky a láhev. No a když odmontujete blikající světýlko (které je součástí), tak ho můžete vyprat, což je super, jiné značky vyprat nejdou. Je fakt super.
Můžu mít dotaz? Taky se zrovna dívám na nějaké batohy pro našeho malého a narazila jsem na tuto stránku Koukala jsem, že některé školní batohy, co tam mají nevypadají vůbec špatně. Nemáte někdo náhodou zkušenost? Díky.
© 2021 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.