Doporučíte mi někdo kvalitní skládačku do města?
Skládací kolo
Zkuste se podívat na eshop Cyklospeciality, mají velice dobré věci za dobré ceny, já jsem tam koupila skládačku i koloběžky pro děti.
Našel jsem jejich stránky, mají velice pěkná kola za zajímavé ceny, ale nenašel jsem tam nikde, kde mají pobočky?
Chtěl bych koupit kvalitní vybavení na kolo. Hlavně tedy z hlediska oblečení. Dokázal by mi někdo poradit z jakého materiálu koupit dres a kalhoty na kolo?
Kvalitní dres na kolo koupíte bez problému okolo tisíce korun. Koupil jsem silný dostatečně prodyšný dres, který odvádí pot. Je vyrobený z 50% recyklované textilie, a má prodlouženou zadní část. Díky tomu mám chráněná záda i při velkém předklonu.
Také jsem kupoval dres z 50% recyklované textilie, velmi kvalitní z obchodu https://www.elementstore.cz/ , kde nakupuji všechno vybavení na kolo, protože tam mají opravdu super přístup a vždy poradí. Několikrát jsem objednával z eshopu a několikrát jsem byl i na pobočce na Lidické v Brně.
Prosímvás, moje máma má takovou starší skládačku a potřebovala by na ni nové duše . Nemáte tip kde sehnat? Byl jsem se dívat v jednom cykloshopu tady u nás, ale řekli mi, že to je nějaký atypický rozměr, že se mám podívat na internetu. Jenže nevím kde. Nemáte někdo náhodou tip na nějaký obchod, kde by to mohli mít? Díky mockrát.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.