Když jsem měla první šediny, tak jsem si říkala, že je to prostě běžné. Teď už mám převážně jen šedivé vlasy, a chtěla jsem se zeptat, zda si barvíte vlasy někdo pořád dokola?
Šediny - jak na ně
Barvila jsem si vlasy víc jak 4 roky. Pořád jsem si musela hlídat, jestli mi to už někde neodrůstá. Kamarádka, která má stejný problém mi potom doporučila přípravek do vlasů, který vrací vlasům jejich původní barvu. Stačí mi ho používat jen jednou týdně pravidelně a mám po problému.
Přípravek proti šedinám používám už více než rok, a opravdu jsem po pár týdnech měla po šedinách. Používám přípravek gr7, který objednávám ze stránek gr7.cz
Dobrý den, já určitě doporučuji přečíst tento článek: https://www.reparexshop.cz/…mu-zabranit/ Velkou roli hraje genetika a hormonální rovnováha. Já přešla asi před dvěma lety na přírodní barvení. Tedy, že vlas obarvím přípravkem „zevnitř“, který podporuje vaši přirozenou barvu, takže to jen neobalí vlas barvou. Skoro nikdo to, že se barvím zatím ani nepoznal.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.