Mohla bych se tu zeptat ostatních, jestli existuje přípravek do vlasů, který by zbrzdil jejich vypadávání? A případně co bych měla hledat?
Rychlé vypadávání vlasů
Já jsem hledala něco podobné asi před půl rokem. Našla jsem na internetu tonikum do vlasů, které zastavuje jejich vypadávání. Říkala jsem si, že to prostě vyzkouším a opravdu dobře jsem udělala. Našla jsem tonikum do vlasů, které mi dokázalo zastavit vypadávání vlasů. Přitom ho stačí jen pravidelně používat.
Začala jsem pravidelně používat přírodní tonikum proti vypadávání vlasů https://www.gr7.cz/…davani-vlasu i podpůrný šampon a po dvou měsících jsem už pozorovala zmírnění vypadávání vlasů. Po 3 měsících už úplně zastavení a růst nových vlasů.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.