Ahojte, už jste někdy posílali květiny svým drahým polovičkám?
Myslím kurýrem. Zajímalo by mě, jestli to tak funguje.
Rozvoz květin
Jojo, ženě jsem posílal k svátku přáníčko s kytkou do práce.
Největším dovozcem co znám je momentálně florea.cz
Přesně tak, funguje. Zkus se fakt mrknout sem https://www.florea.cz/…bicky-ruzi-1,
koupíš, vymyslíš něco hezkýho na papír a už se o nic nestaráš, pohoda
ne?
Já jsem tedy vždy volil spíše osobní předání.. Ale chápu, ne
vždycky to jde když jsou partneři od sebe. A ženu to jistě neurazí
@Sebosek píše:
Já jsem tedy vždy volil spíše osobní předání.. Ale chápu, ne vždycky to jde když jsou partneři od sebe. A ženu to jistě neurazí
Však kurýři z florea to taky předají osobně za tebe.
Ahoj, žena má hrozně ráda řezané kytky ve váze doma, chtěl bych jí překvapit.. doporučíte mi kde seženu hezké kytice poměr cena/kvalita?
Přidávám se s pochvalou na www.florea.cz, protože opravdu kurýr dojel na místo včas a to hodně oceňuji
@Marcus123 píše:
Ahoj, žena má hrozně ráda řezané kytky ve váze doma, chtěl bych jí překvapit.. doporučíte mi kde seženu hezké kytice poměr cena/kvalita?
Už to tady několikrát zaznělo.. nejlíp tě to vyjde asi na Florea.cz,navíc tam to opravdu odpovídá obrázek kytky/realita.. já dřív objednával hodně na Flora-online.cz, ale vždycky jsem musel počítat s horší představou než bylo na obrázku.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.