Začínám mít čím dál víc šedin ve vlasech. Postupuje mi to strašně rychle. Potřebovala bych poradit, která barva na tom nejlépe drží a dokáže šediny krýt?
První šedé vlasy
Několik let jsem si vlasy barvila právě kvůli šedivění. Potom jsem jednou náhodou četla o přírodním toniku do vlasů, které dokáže šedinám vrátit jejich přírodní barvu vlasů. Vyzkoušela jsem ho a od té doby nepoužívám nic jiného.
Za jak dlouhou dobu to dokázalo vlasům vrátit přírodní barvu? Pokud by něco takového fungovalo, tak by to byl opravdu zázrak?
Po vypotřebování prvního balení tonika https://www.gr7.cz/proti-sedinam1 , které se aplikuje dvakrát denně jsem měla zpátky svoji přírodní barvu vlasů. Takže tedy cca 9 dnů. Další balení už potom pro udržení barvy vlasů stačí aplikovat pouze jednou za týden.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.