Nenechala jste si prosím některá upravovat prsa? můžete mi říct, jak dlouho se to tak po operací hojí? a jaký je to pocit?
Prsa úprava
Já mám nová prsa, a jsem konečně se svojí postavou spokojená, před operací jsem si objednala pumpičku, která mi pumpovala přes katetr přímo do rány analagetikum, takže se mi to krásně hojilo.
Pumpička? jak to prosím funguje? a opravdu Vás nic nebolelo? platí se za ni něco? nebo to platí pojišťovna?
Bohužel ji pojišťovna neplatí, musíte si před operací zajít do lékárny, kde pumpičku za 4 tisíce korun objednáte, a ta Vám pak přijde přímo do nemocnice, kde na operaci půjdete. Pumpička přes katetr po intervalech tlačí analgetikum přímo do rány.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.