Potřebovala bych si kvůli práci koupit projektor na připojení k počítači. Dá se koupit nějak rozumně, projektor, který zvládne přehrávat videa v dobré kvalitě?
Projektor k počítači
Já jsem potřeboval koupit hlavně něco skladného, a proto jsem vybral projektor, který měří jen 130×55×22mm a váží 135 gramu. I přes jeho malou velikost zvládne udělat obraz od 21 cm až do 180 ve velmi dobré kvalitě.
Asi máme doma to stejné. Koupila jsem také tak malinký projektor https://www.1obchod.com/…i-mp-01.html , který se bez problému vleze i do kapsy. Dělá velmi ostrý obraz, pokud k tomu máte bílou čistou zeď, tak je to ideál. Používám ho k práci, ale i s přítelkyní na sledování filmů.
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.