Dostala jsem pár tipů na prodloužení vlasů různýmimetodami. Ráda bych zkušenosti ostatních.
Prodloužení a zahuštění vlasů
Ahoj, nosí tu někdo prodloužené vlasy kreatinem, metodou micro ring nebo tape in a co z toho je podle vás nejlepší? Popřípadě i co je nejšetrnější k vláskům? Do teď jsem nosila občas clipy např. na nějakou akci jako ples nebo svatbu a líbí se mi ty dlouhé vlasy čím dál víc, tak to chci zkusit na stálo, jen moc nevím kam zajít (Brno) a jakou tu metodu vybrat, tak bych byla moc ráda za nějaké tipy, díky!
Ahoj, mně prodlužovali metodou micro ring a jsem spokojená. Jestli je
nějaká metoda lepší nebo horší, to nevím, spíš bych volila podle typu
vlasů a hlavně podle toho, co si myslíte, že vám bude nejvíce vyhovovat,
rozdíly jsou i v cenách, takže na to je taky určitě dobrý myslet. Jinak
já tedy chodím do salonu v Brně na Sibiřské 55 a zatím vždycky
perfektní služby Kdyžtak můžete mrknout sem, tady je víc
informací **
Jinak mně zrovna v tomto salonu říkali i kterou metodu by mi doporučili a
kterou ne, takže pokud opravdu nevíte co a jak, určitě se neváhejte zeptat
přímo odborníků.
Edit admin – odstraněn odkaz
Za mě je super tape in i micro ring - s keratinem zkušenost nemám.
Každopádně kamarádka třeba prodlužuje keratinem už docela dlouho a je
taky spokojená, chybu neuděláte asi s ničím… za mě ale asi také micro
ring, jak psala Radka
Tape neznám, ale taky jsem spokojená s clip in. Jednoduché nasazení a jednoduché sundání. Prodloužené vlasy nikdo nepozná.
Prodlužování vlasů metodou tape znám, vyzkoušela jsem ji, ale moc se mě nelíbila. Clip in jsou praktičtější.
Prodlužovala jsem si vlasy různě, nakonec zvítězily clip in od www.vlasy-levne.Jejich materiál je z pravých lidských vlasů.
Na stránky jsem mrkla,dá se dobře vybrat.Pokud mají materiál z pravých lidských vlasů, tak prodloužení určitě vypadá přirozeně.
Chodím si prodlužovat vlasy ke své kadeřnici, nevím kde nakupuje materiál k prodloužení, zeptám se jí.
Jsem se na jejich stránkách dozvěděla, že na pobočce prodlužují metody Tape, Micro ringa Clip in. Nejvíce mě zaujaly Clip in.
Pro mě je hodně důležité, že mají clip in z pravých lidských vlasů, prodloužení vypadá zcela přirozeně.
No a co mě vyhovuje, kromě toho, že pracují s pravými lidskými vlasy, tak to jsou jejich rychlé dodací lhůty.
Čaute, chci se zeptat jakou máte zkušenost s prodlužováním vlasů, moc se v tom nevyznám? Já po vážné nemoci mě nenarůstaj vlasy tak jak by měli. Mohli by ste mě některá poradit dík.
Měla jsem prodloužené vlasy páskovou metodou a byla jsem velmi spokojena. Vlasy to neničilo a když mi vlasy posouvala, tak jsem nezaznamenala že bych měla vlasy zničené a že by jich ubylo.
Co se týká prodlužování vlasů, tak já využívám www.vlasy-levne.cz. Nejvíce mě vyhovuje metoda Clip In.
Neznám je, ale už jsem si prošla stránky, líbí se mě, že mají materiál k prodloužení z pravých lidských vlasů.
Neznám www.vlasy-levne.cz, ale určitě si o nich zjistím Víc. prodloužení vlasů se mě líbí.
Clipy mam z clipinhair a dava, m si je sama, posouvam si je cca každe 2 měsíce, mně to stači a sjem s nimi moc spokojena
Mamka si nechávala těma jejich páskama zahušťovat vlasy a je moc
spokojená. Výsledek je fakt krásný a podstatné je to, že to neničí
vlasy
© 2022 Vitalion.cz, Napište nám | Podmínky užití | Poučení OOU | Reklama | Cookies (seznam) | Mapa webu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.